Новини Пристрої 26.10.2022 о 19:07 comment views icon

Sony створила нову ековерсію TWS-навушників LinkBuds S з перероблених пляшок

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Раніше Sony вже виготовляла LinkBuds S з перероблених пластикових деталей автомобілів.

Нова версія LinkBuds S від Sony – Earth Blue – пропонує традиційнішу бездротову посадку, на відміну від оригінальної моделі з відкритим дизайном. Компанія представила продовження ще у травні, доповнивши список функцій активним шумозаглушенням (ANC) та безліччю інших зручних елементів від преміальних аудіопродуктів Sony.

Як і перші LinkBuds, модель S була створена для постійного носіння завдяки її невеликому розміру. LinkBuds S вже виготовляли з пластику використаних автомобільних деталей, але сьогодні компанія анонсувала варіант Earth Blue, виготовлений із ще більшої кількості перероблених матеріалів.

Sony створила нову еко-версію LinkBuds S: навушники вартістю $200 виготовлені з перероблених пляшок і витримують до 6 годин автономної роботиКорпус та чохол для Earth Blue зроблені з відновленого пластику та перероблених пляшок для води. Саме ці матеріали надають зовнішній поверхні пристрою блакитний відтінок та мармуровий візерунок.

Нові LinkBuds S вартістю 200 доларів США мають функцію ANC та “режим прозорості”, що дозволяє користувачам пристосовуватися до звуків навколишнього світу.

Також Sony додала в навушники інструмент під назвою Auto Play, який зможе налаштувати автоматичне відтворення звуку в певний час — наприклад, після відеодзвінка або коли ви перебуваєте в дорозі. Також передбачене адаптивне керування звуком, яке перемикає його режими в залежності від активності або місця розташування.

 

Онлайн-курс "Data Science with Python" від robot_dreams.
Навчіться користуватися бібліотеками Python для розв’язання задач дата-саєнтистики, обробки масивів даних та побудови ML-моделей.
Програма курсу і реєстрація

 

 

Обіцяють, що нова версія LinkBuds S зможе працювати до 6 годин в автономному режимі з увімкненим ANC (і ще 14 годин у футлярі). Захист IPX4 дозволяє використовувати їх під час тренувань, а функція Speak-to-Chat зупиняє звук, коли ви починаєте говорити.

Новий варіант Earth Blue буде доступний наприкінці жовтня в Sony, Amazon та інших роздрібних магазинах, разом з чорно-білими варіантами у лінійці LinkBuds S.

Джерело: Engadget


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: