Новини Ігри 24.04.2023 о 14:20 comment views icon

Star Wars Jedi: Survivor і не тільки: у що пограти цього тижня?

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Цього тижня видавці та розробники підготували для гравців кілька нових релізів. Ми обрали найцікавіші проєкти та пропонуємо вам визначитися з тим, у що можна пограти найближчими днями на різних платформах.

Shadows of Doubt [ПК] – 24 квітня

Науково-фантастичний стелс-детектив розповідає про події надіндустріалізованої альтернативної реальності. Гравцеві належить використовувати різні спеціальні пристрої для пошуку доказів та розкриття злочинів на вулицях міста, яке занурилося у злочинність та корупцію.

Afterimage [ПК, PS5, XBOX SERIES X, PS4, XBOX ONE, Switch] – 25 квітня

Ця намальована вручну метроідванія перенесе гравця у фентезійний світ Енгардін, розділений на більш ніж 15 різних зон. І тепер у ролі шукача пригод потрібно буде вивчати міфи та легенди кожної області, щоби з’ясувати місцеві секрети.

Strayed Lights [ПК, PS5, XBOX SERIES X|S, PS4, XBOX ONE, Switch] – 25 квітня

Це атмосферний пригодницький бойовик, дія якого відбувається у загадковому світі. Гравцеві доведеться боротися за виживання та розвиток крихітної іскри, що прагне вирости. При цьому доведеться боротися з гігантськими тваринами та розкрити історію новонародженого світла.

Онлайн курс UI/UX Design Pro від Ithillel.
Навчіться проєктувати інтерфейси з урахуванням поведінки користувачів, розв'язувати їх проблеми через Customer Journey Mapping, створювати дизайн-системи і проводити дослідження юзабіліті, включаючи проєктування мобільних додатків для Android та iOS і розробку UX/UI на основі даних!
Дізнатися більше

Trinity Trigger [ПК] – 25 квітня

Рольова гра, що поєднує в собі зовнішній вигляд культових рольових ігор 90-х з сучасним акцентом на динамічні бої, що налаштовуються. У ролі Ціана, обтяженого богами мантією Воїна Хаосу, гравці вирушать у пригоду, щоб кинути виклик долі та врятувати Триніцію. Грати можна поодинці або з друзями у локальному кооперативному режимі.

Desta: The Memories Between [ПК] – 26 квітня

Стратегічна гра від творців Monument Valley, у якій гравець потрапляє у таємничий світ мрій. Вона комбінує оповідання з командною тактикою та геймплеєм, заснованим на фізичній взаємодії.

Онлайн курс UI/UX Design Pro від Ithillel.
Навчіться проєктувати інтерфейси з урахуванням поведінки користувачів, розв'язувати їх проблеми через Customer Journey Mapping, створювати дизайн-системи і проводити дослідження юзабіліті, включаючи проєктування мобільних додатків для Android та iOS і розробку UX/UI на основі даних!
Дізнатися більше

Evil Dead: Game – Game of the Year Edition [ПК, PS5, XBOX SERIES X | S, PS4, XBOX ONE] – 26 квітня

Команді з чотирьох людей, які вижили, належить дослідити місцевість, збирати припаси, майструвати різні речі, боротися зі страхом і шукати ключові предмети, щоб закрити пролом між світами. Гра включає елементи кооперативної гри та PVP. У видання Game of the Year Edition гри Evil Dead: The Game увійшли матеріали із шести доповнень.

Honkai: Star Rail [ПК] – 26 квітня

Це гра в жанрі action-adventure з відкритим світом, елементами RPG та освоєння космосу. Гравцю належить керувати одним із чотирьох персонажів, що входять до команди.

Velocity Noodle [PS4, XBOX ONE, Switch] – 27 квітня

2D-платформер, в якому доведеться займатися доставленням їжі у футуристичному піксельному місті. Потрібно бігати, стрибати, телепортуватися, ковзати та прокладати найкращі маршрути, щоб доставити локшину за рекордний час.

Zoria: Age of Shattering [ПК] – 27 квітня

Тактична рольова гра з покроковими боями, дія якої відбувається у фентезійному світі Зорія. Гравцю потрібно очолити команду з чотирьох героїв з унікальними навичками та здібностями. Кожен член команди робить свій внесок у битви.

Nuclear Blaze [PS4, XBOX ONE, Switch] – 28 квітня

2D-гра про гасіння пожеж з такими неприємностями, як руйнівні вибухи, стіни, що детонують, і спринклери. Гравцю в ролі пожежника потрібно пробитися через загадкову споруду та постаратися утримати полум’я під контролем.

Star Wars Jedi: Survivor [ПК, PS5, XBOX SERIES X | S] – 28 квітня

Гра Star Wars Jedi: Survivor є прямим продовженням Star Wars Jedi: Fallen Order 2019 року. Сюжет розгортається через 5 років після подій Fallen Order. Головним персонажем знову став джедай Кел Кестіс, який шукає безпечний притулок далеко від досяжності Імперії.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: