Новини Технології 24.08.2023 о 17:20 comment views icon

Starlink прискорюється — SpaceX розпочала співпрацю з Cloudflare

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

SpaceX Ілона Маска співпрацює з Cloudflare для підвищення продуктивності свого супутникового інтернет-сервісу Starlink, повідомляє The Information з посиланням на особу, яка безпосередньо знайома з проєктом.

Акції Cloudflare, яка надає послуги доставки контенту, підскочили на 7,2%.

Компанії працюють над тим, щоб розширити мережу мініцентрів обробки даних Starlink по всьому світу, що могло б допомогти їй забезпечити вищу швидкість мережі для своїх клієнтів.

Starlink – один зі зростаючої кількості виробників малих супутників, які зосереджені на наданні супутникового Інтернету, включно з Amazon.com, британською OneWeb і венчурною компанією Planet.

Фінансові умови партнерства не розголошуються.

Обмеження Starlink на фронті та розмови з путіним — Як Ілон Маск став «сірим кардиналом» в США [життєпис техномільярдера за The New Yorker]

Кіноклуб "Забагато драми" від Skvot.
10 лекцій та 10 практикумів, щоб зрозуміти мистецтво кіномови.Сформуй власний смак та бібліотеку фільмів і навчись писати рецензії.
Програма кіноклубу

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: