Новини Новини 06.05.2022 о 19:51 comment views icon

Тизер п’ятого сезону «Кобра Кай» — серіал повернеться на Netflix 9 вересня

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Стрімінговий сервіс Netflix опублікував тизер-трейлер п’ятого сезону «Кобри Кай» та повідомив дату його релізу — уподобаний багатьма серіал про майстрів бойових мистецтв повернеться 9 вересня. До своїх ролей повернуться всі основні актори, включаючи Вільяма Забку та Ральфа Маккіо.

«Кобра Кай» — пряме продовження фільму «Малюк-каратист» 1984 року. Події серіалу розгортаються через 34 роки з подій першої частини фільму. Головні герої — Джонні Лоуренс і Деніел ЛаРуссо, які в юності вчилися карате і були затятими противниками — подорослішали та вирішили відкрити власні школи бойових мистецтв: «Кобра Кай» та «Міягі-до». Ролі дорослих Лоуренса та ЛаРуссо виконали Вільям Забка та Ральф Маккіо.

Події продовження розгортаються незабаром після фіналу четвертого сезону, який вийшов наприкінці 2021 року. Після несподіваних результатів турніру Долини для бійців, Террі Сільвер розширює доджьо Кобра Кай і намагається зробити свій стиль карате «No Mercy» єдиним в місті. В цей час, як можна побачити в тизері, Джонні Лоуренс разом зі своїм сином Роббі вирушають до Мексики на пошуки Мігеля, який потрібен їм, щоб перемогти бійців із Кобри Кай, а Деніел ЛаРуссо звертається за допомогою старого друга.

Тизер-трейлер анонсу п’ятого сезону «Кобри Кай» в оригіналі англійською

Перший сезон «Кобри Кай» стартував на YouTube Premium (тоді Red) у 2018 році, а другий сезон у 2019 році. Після завершення виробництва третього сезону YouTube прийняв рішення припинити випуск оригінальних програм за сценарієм. Однак Netflix придбав права на трансляцію серіалу в червні 2020 року. 1 січня 2021 року в онлайн-кінотеатрі вийшов третій сезон, а за ним у грудні 2021 року вийшов четвертий, який отримав загалом схвальні відгуки як критиків, так і глядачів — на агрегаторі Rotten Tomatoes серіал зібрав 95% позитивних рецензій критиків та 91% від глядачів.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: