Новини Ігри 05.06.2023 о 18:22 comment views icon

Трансляції Xbox Games Showcase та Starfield Direct — українські субтитри та жодних CGI-трейлерів від студій Microsoft

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Наступного тижня відбудеться захід Xbox Games Showcase, під час якого публіці покажуть нові трейлери ігор. Як зазначають у Microsoft, жоден трейлер до власних ігор компанії не буде повністю складатися з кадрів комп’ютерної графіки.

Віцепрезидента Xbox з ігрового маркетингу Аарона Грінберга запитали, чи буде на Showcase показаний геймплей для анонсованих ігор та трейлери на базі комп’ютерної графіки для неанонсованих ігор. На це він відповів, що жоден із трейлерів до власних ігор компанії, які демонструватимуться на заході, не буде повністю складатися з комп’ютерної графіки. Всі кадри будуть являти собою внутрішньоігрові знімання, знімання з використанням рушія або внутрішньоігрові знімання з додаванням певної кількості кінематографії. При цьому кожен трейлер буде належним чином позначений для розуміння ситуації шанувальниками.

Іншому підписнику Грінберг написав, що «на нашому ігровому шоу не буде трейлерів до фільмів», що може бути відсиланням до трейлера Gran Turismo, який був показаний під час нещодавнього PlayStation Showcase.

Захід Xbox Games Showcase проходитиме у неділю, 11 червня. Його початок запланований на 20:00 за київським часом. Після Showcase відбудеться презентація Starfield Direct, присвячена виключно майбутній грі Starfield від Bethesda. За словами Грінберга, Xbox Games Showcase та Starfield Direct разом триватимуть близько 2 годин. У Xbox обіцяють зробити переклад трансляції українською за допомогою субтитрів. Трансляцію можна буде переглянути на таких ресурсах:

Онлайн курс UI/UX Design Pro від Ithillel.
Навчіться проєктувати інтерфейси з урахуванням поведінки користувачів, розв'язувати їх проблеми через Customer Journey Mapping, створювати дизайн-системи і проводити дослідження юзабіліті, включаючи проєктування мобільних додатків для Android та iOS і розробку UX/UI на основі даних!
Дізнатися більше

Джерело: videogameschronicle


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: