Новини Софт 26.05.2022 о 19:29 comment views icon

У Києві з’явились 3D-тури по зруйнованих та пошкоджених внаслідок війни будівлях

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

З’являється все більше віртуальних турів, що засвідчують наслідки російського вторгнення. Чергове поповнення — проєкт КМДА, який дозволяє побачити у форматі 3D зруйновані окупантами будівлі на Київщині. Поповнення цифрового архіву наслідків війни анонсував керівник цифрової трансформації Києва (CDTO) та заступник голови КМДА Петро Оленич.

Віртуальні тури доступні на туристично-культурному хабі Києва — за посиланням. Відповідний розділ наслідків руйнування міської інфраструктури включає декілька об’єктів житлового фонду та інфраструктури, які зазнали пошкоджень внаслідок авіаударів з боку країни-агресора росії. Серед них — будівля в Шевченківському районі, Поділ, інфраструктура в Дарницькому районі та житловий будинок у Святошинському районі.

«Важливо зафіксувати воєнні злочини рф та поширювати інформацію. Ворог заплатить, а ми обов‘язково все відновимо та переможемо»

Петро Оленич,

керівник цифрової трансформації Києва (CDTO)

Також Директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Олег Половинко написав, що туристично-культурний хаб Києва вже відвідало понад 100 тисяч користувачів з-понад 30 країн світу.

Раніше ми розповідали про схожі проєкти — віртуальний тур літаком Ан-225 «Мрія», який знищили російські окупанти у Гостомелі та VR-музей пам’яті війни із 3D-турами по зруйнованих окупантами містах на Київщині.

Віртуальний тур літаком Ан-225 «Мрія», який знищили російські окупанти у Гостомелі

Онлайн-курс "Data Science with Python" від robot_dreams.
Навчіться користуватися бібліотеками Python для розв’язання задач дата-саєнтистики, обробки масивів даних та побудови ML-моделей.
Програма курсу і реєстрація

В Україні запустили VR-музей пам’яті війни — із 3D-турами по зруйнованих окупантами містах на Київщині


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: