Новини Софт 28.06.2022 о 09:32 comment views icon

«Укрпошта» — тепер не тільки на eBay, а ще й на Amazon

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

28 червня у День Конституції України «Укрпошта» вводить в обіг нову поштову марку «Українська мрія» з легендарним літаком Ан-225, яку анонсували наприкінці квітня (деталі — трішки згодом). І ось за лічені години до початку продажів нової марки національний поштовий оператор анонсував експансію на інтернет-майданчик Amazon. Про це генеральний директор державного підприємства Ігор Смілянський вже традиційно сповістив у своєму Telegram та окремо підкреслив, що «Укрпошта» стала першою поштовою компанією у світі, яка це зробила.

Спершу варто пригадати, що у травні «Укрпошта» відкрила свій магазин на eBay, тож з відкриттям майданчика на Amazon національний поштовий оператор забезпечив собі присутність на двох з трьох основних майданчиках електронної комерції.

Розробкою магазину і виводом бренду «Укрпошта» на Amazon займалася команда агенції Disqover Agency.

«”Мріяти не можна — треба пахати”, — слова Кузьми Скрябіна.

Я б додав, що треба і мріяти, і пахати, тож ділюся з вами важливою новиною — Укрпошта відкриває свій магазин на Amazon і стає першою поштовою компанією у світі, яка це зробила. Тож пахаємо далі.

Попри те, що в основному законі України не закріплено право українців мати доступ до майданчика Amazon, нам з командою дуже хотілось це право їм надати. Тим більш, там багато корисних речей для ЗСУ та ТО. І ми будемо робити все, щоб ця мрія здійснилась.

Але поки Амазон не йде до нас, ми вирішили піти до Амазону, щоб краще познайомитись з ним, перед тим, як привести його в Україну»

Ігор Смілянський,

CEO «Укрпошта»

Наразі у каталозі «Укрпошти» на Amazon усього шість позицій — дві марки (попередня «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!» та нова «Українська мрія») та інший мерч (бейсболка, магніт, футболка та спортивний светр). Проте з часом асортимент обіцяють розширювати.«Укрпошта» — тепер не тільки на eBay, а ще й на Amazon

Каталог товарів «Укрпошта» на AmazonОнлайн-покупки на маркетплейсі передбачають благодійну складову. 5$ із кожного замовлення з маркою «Русскій воєнний корабль…Всьо!» Укрпошта перерахує на рахунок благодійного фонду KSE Foundation. Усі зібрані кошти будуть спрямовані на три напрямки: 1) допомога школам і дитячим садочкам 2) організація логістики гуманітарних вантажів 3) гуманітарна допомога.

Онлайн-курс Frontend-разробник.
Курс на якому ти напишеш свій чистий код на JavaScript, попрацюєш із різними видами верстки, а також адаптаціями проектів під будь-які екрани. .
Зарееструватися

Смілянський висловив сподівання, що зовсім скоро на цьому майданчику, в магазині Укрпошти з’являться товари українців, які оператор із задоволенням доставить в США, тим самим здійснивши мрію виходу на світовий ринок.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: