Новини Софт 28.06.2022 о 09:32 comment views icon

«Укрпошта» — тепер не тільки на eBay, а ще й на Amazon

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/7e8fea7f1b4653ed9e1cb2c65e965ae6?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/7e8fea7f1b4653ed9e1cb2c65e965ae6?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

28 червня у День Конституції України «Укрпошта» вводить в обіг нову поштову марку «Українська мрія» з легендарним літаком Ан-225, яку анонсували наприкінці квітня (деталі — трішки згодом). І ось за лічені години до початку продажів нової марки національний поштовий оператор анонсував експансію на інтернет-майданчик Amazon. Про це генеральний директор державного підприємства Ігор Смілянський вже традиційно сповістив у своєму Telegram та окремо підкреслив, що «Укрпошта» стала першою поштовою компанією у світі, яка це зробила.

Спершу варто пригадати, що у травні «Укрпошта» відкрила свій магазин на eBay, тож з відкриттям майданчика на Amazon національний поштовий оператор забезпечив собі присутність на двох з трьох основних майданчиках електронної комерції.

Розробкою магазину і виводом бренду «Укрпошта» на Amazon займалася команда агенції Disqover Agency.

«”Мріяти не можна — треба пахати”, — слова Кузьми Скрябіна.

Я б додав, що треба і мріяти, і пахати, тож ділюся з вами важливою новиною — Укрпошта відкриває свій магазин на Amazon і стає першою поштовою компанією у світі, яка це зробила. Тож пахаємо далі.

Попри те, що в основному законі України не закріплено право українців мати доступ до майданчика Amazon, нам з командою дуже хотілось це право їм надати. Тим більш, там багато корисних речей для ЗСУ та ТО. І ми будемо робити все, щоб ця мрія здійснилась.

Але поки Амазон не йде до нас, ми вирішили піти до Амазону, щоб краще познайомитись з ним, перед тим, як привести його в Україну»

Ігор Смілянський,

CEO «Укрпошта»

Наразі у каталозі «Укрпошти» на Amazon усього шість позицій — дві марки (попередня «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!» та нова «Українська мрія») та інший мерч (бейсболка, магніт, футболка та спортивний светр). Проте з часом асортимент обіцяють розширювати.

Каталог товарів «Укрпошта» на AmazonОнлайн-покупки на маркетплейсі передбачають благодійну складову. 5$ із кожного замовлення з маркою «Русскій воєнний корабль…Всьо!» Укрпошта перерахує на рахунок благодійного фонду KSE Foundation. Усі зібрані кошти будуть спрямовані на три напрямки: 1) допомога школам і дитячим садочкам 2) організація логістики гуманітарних вантажів 3) гуманітарна допомога.

Онлайн-курс "CRM-стратегія" від Laba.
Прокачайте комплексне бачення CRM маркетингу, щоб покращити клієнтський досвід і збільшити конверсію.Навчіться вимірювати активність клієнтів та ефективність програм лояльності.
Детальніше про курс

Смілянський висловив сподівання, що зовсім скоро на цьому майданчику, в магазині Укрпошти з’являться товари українців, які оператор із задоволенням доставить в США, тим самим здійснивши мрію виходу на світовий ринок.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: