Новости Новости 11.03.2021 в 13:15 comment

Apple запустила україномовну версію сайту — поки її локалізовано лише частково

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

Apple почала поступовий запуск україномовної версії сайту — він вже доступний за адресою www.apple.com/ua. Водночас багато розділів та більша частина інформації на сайті залишається англомовною. Судячи з усього, локалізація буде проходити поступово.

Apple запустила україномовну версію сайту — поки її локалізовано лише частково

Наразі українською переклали назви основних розділів, а також весь розділ Політики конфіденційності.

Apple запустила україномовну версію сайту — поки її локалізовано лише частково

Наприкінці минулого місяця Apple розмістила вакансії податкового аналітика Indirect Tax Analyst для майбутнього київського офісу, тоді як реєстрація ТОВ «ЕППЛ УКРАЇНА» відбулась ще минулого року.

Раніше повідомлялось про те, що через карантин Apple перенесла довгоочікуване відкриття українського офісу. Запуск україномовної версії сайту Apple — явне свідчення того, що відкриття офіційного представництва купертинівського гіганту в Україні вже не за горами.

Імовірно, український офіс Apple візьме на себе роботу з місцевими компаніями-партнерами (дистриб’юцією вони займатися не будуть, але можуть авторизувати ще кілька інших постачальників) та займеться локалізацією продуктів. Наприкінці минулого року Apple також шукала аналітика анотацій (Annotation Analyst) зі знанням української мови для команди голосового помічника Siri.

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: