Новости Устройства 10.10.2021 в 16:05 comment views icon

Apple завезла в Україну першу офіційну партію своєї продукції — 8 тис. iPhone 13 вартістю понад $7,5 млн

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

9 жовтня в «Бориспіль» прибула перша офіційна партія продукції, яку завезла компанія Apple — понад вісім тисяч найновіших смартфонів iPhone 13 сукупною вартістю понад 7,5 мільйона доларів. Наразі відбувається митне оформлення техніки Державною митною службою України.

30 червня Apple відкрила в Україні офіційне представництво, яке взяло на себе імпорт техніки, технічну підтримку та опіку офіційними реселлерами. Також Apple активно взялась за українську локалізацію продуктів — ще до відкриття київського офісу компанія запустила україномовну версію сайту. Наприкінці липня на Apple Watch в Україні запрацювала функція ЕКГ та сповіщення про аритмію. В планах — впровадження підтримки eSIM на Apple Watch та запуск української версії Siri.

Apple завезла в Україну першу офіційну партію своєї продукції — 8 тис. iPhone 13 вартістю понад $7,5 млн

Це вперше з моменту відкриття українського представництва Apple самотужки ввезла власну техніку в Україну — з 2017 року офіційним дистриб’ютором виробника iPhone в Україні була компанія «ASBIS Україна». З відкриттям українського офісу Apple виключила з ланки посередника та тепер сама завозить продукцію в Україну.

«Держмитслужба рада привітати першу офіційну продукцію Apple в Україні. Ми зробимо, щоб митне оформлення товарів відбувалось якомога скоріше і український ринок наповнили оригінальні товари одного із найбільших ІТ-гігантів світу»,

Сергій Звягінцев,

заступник Голови Держмитслужби

У Держмитслужбі окремо наголосили, що офіційний імпорт компанією Apple своєї продукції є ще одним кроком у боротьбі з контрафактом (підробками) та із незаконним ввезенням товарів.

Онлайн-курс Бізнес-аналіз. Basic Level від Ithillel.
В ході курсу студенти навчаться техніці збору і аналізу вимог, документуванню та управлінню документацією, управлінню ризиками та змінами, а також навчаться моделювати процеси і прототипуванню.
Приєднатися

Лише за останні два тижні після презентації iPhone 13 Держмитслужба виявила спроб незаконного ввезення нових смартфонів майже на 2,2 млн грн.

Попередні продажі iPhone 13 відкрилися в Україні 8 жовтня — ціни починаються від 26 499 грн за базовий iPhone 13 mini та сягають 59 999 за топовий iPhone 13 Pro Max.

В Україні відкрилися попередні продажі iPhone 13 — від 26 499 грн за базовий iPhone 13 mini до 59 999 за топовий iPhone 13 Pro Max

  • У вересні відбулась зустріч президента України Володимира Зеленського з генеральним директором Apple Тімом Куком з обговоренням можливості будівництва компанією Apple дата-центру для сервісів iCloud в Україні та інших питань.

Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: