Новости Софт 17.11.2021 в 20:13 comment views icon

У Snap Map додадуть шари Layers, першими вийдуть Explore та Memories

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Компанія Snap Inc. оголосила про запуск нових функцій, які знаменують перехід Snap Map від функції продукту до повноцінної платформи. Зокрема, користувачам буде запропоновано шари Layers для Snap Map, першими вийдуть Explore та Memories.

Функцію Memories буде додано на Snap Map ближче до кінця року, що дозволить користувачам ще раз пережити важливі моменти та згадувати місця, де вони відбулися. На даному етапі в Layers відображаються лише спогади окремого користувача; спогади друзів на власній карті Snap Map поки що недоступні.

Функція Explore є оновленим вікном перегляду Snap Map, створеним на основі Heat Map. Explore спрощує перегляд геолокацій по всьому світу завдяки фотографіям та відео, надісланим іншими користувачами.

У першій версії платформи снепчаттери зможуть кастомізувати запити Layers незалежно від того, чи хочуть вони згадати важливі для них моменти або подивитися, що відбувається у світі навколо них. Незабаром на Snap Map також з’являться Layers від компаній-партнерів, однією з яких є Ticketmaster.

Зазначимо, що Snap Map використовує кастомізовані лінзи, переміщаючи снепчаттерів у важливі для них геолокації в режимі реального часу. На даний момент кількість активних користувачів Snap Map налічує понад 250 мільйонів на місяць та 30 мільйонів залучених компаній. За допомогою одного свайпа користувач зможе побачити друзів, що знаходяться поблизу та організувати з ними зустріч, або ж перенестися в будь-яку точку земної кулі онлайн, дивлячись фотографії та відео інших снепчаттерів.

Онлайн курс з промт інжинірингу та ефективної роботи з ШІ від Powercode academy.
Курс-інтенсив для отримання навичок роботи з ChatGPT та іншими інструментами ШІ для професійних та особистих задач, котрі допоможуть як новачку, так і професіоналу.
Записатися на курс

Протягом багатьох років Snap Map був частиною свайпа, але торік він став окремою функцією у вкладці поруч із Chat. Цього року розробники продовжують роботу над новим функціоналом, що включає створення персоналізованої діджитал карти, що в свою чергу дозволяє об’єднувати більше користувачів по всьому світу.

Джерело: Snap

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: