Новости Новости 25.11.2021 в 18:58 comment views icon

LG призначила нового CEO та провела ще кілька кадрових перестановок у менеджменті

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

LG повідомила, що Вільям Чо, головний стратегічний директор компанії, з 1 грудня також приступить до виконання обов’язків CEO.

Вільям Чо — випускник Пусанського університету — отримав ступінь магістра в галузі бізнесу в Університеті Йонсе в Сеулі. Він приєднався до компанії Goldstar у 1987 році. Після 4 років роботи в закордонному офісі LG в Німеччині він стрімко просувався кар’єрними сходами, обіймаючи посади президента LG Electronics у Канаді, Австралії та США.

LG призначила нового CEO та провела ще кілька кадрових перестановок у менеджменті
Вільям Чо — новий CEO LG

З 2019 року Вільям Чо виконує обов’язки головного стратегічного директора LG. Він відповідав за створення Центру бізнес-інкубації LG (Business Incubation Center) та за просування нових можливостей для розвитку бізнесу в рамках власних підприємств, а також стартапів-партнерів, до того ж протягом шести років обіймав посаду президента LG у Північній Америці.

Інші кадрові перестановки у менеджменті LG наступні:

  • Кім Бьон Хун отримав посаду головного технологічного директора (CTO). Д-р Кім, який наразі очолює Центр технологій майбутнього (Future Technology Center), отримав підвищення й обійме посаду виконавчого віце-президента, а також одночасно виконуватиме функції головного технологічного директора та керуватиме роботою в галузі інформаційно-комунікаційних технологій.
  • Чжан Ік Хван (Jang Ik-hwan) — ветеран LG з 31-річним стажем отримав підвищення. Він перейде з посади старшого віце-президента на посаду виконавчого віце-президента й очолить компанію Business solutions. 
  • Ін Сок Хьон (Eun Seok-hyun), старший віце-президент, стане новим, третім за рахунком, керівником компанії Vehicle component Solutions. До цього пан Хьон відповідав за роботу підрозділу інтелектуального бізнесу у цій компанії.

Також LG проведе реорганізацію:

  • Центр управління задоволеністю споживачів (Customer Satisfaction Management Center) стане Інноваційним офісом з оцінки цінностей споживачів (Customer Value Innovation Office) під керівництвом головного директора з обслуговування (CSO). До обов’язків Інноваційного офісу входитиме більш ефективне вивчення й використання відгуків та проблемних питань клієнтів у процесах планування, розробки та збуту продукції.
  • Відділ інновацій у галузі клієнтського досвіду компаній (Customer Experience Innovation Department) Home appliances та Hone Entertainment буде перетворено на Департамент інновацій у галузі клієнтського досвіду (Customer Experience Innovation Division).
  • Департамент злиття та поглинання (M&A department) у складі Головного стратегічного управління (Chief strategy office) буде виведений на рівень дивізіону й отримає додаткові ресурси — «для виявлення потенційних рушійних сил зростання та прискорення процесу впровадження майбутніх інновацій»
  • Підрозділ LG Life Soft Research (LSR) буде переведено до Life Soft Research Lab, щоб посилити вплив у Центрі управління дизайном.
  • Статус Департаменту великих даних ІІ (AI Big Data) для прискорення процесу цифрової трансформації, пов’язаного з клієнтським досвідом буде підвищено до рівня дивізіону, який працюватиме під керівництвом нового Головного управління даних (Chief Data Office). 

Усі рішення про призначення набирають чинності 1 грудня, рішення про підвищення на посаді — 1 січня 2022 року.

Онлайн-курс "Продуктова аналітика" від Laba.
Станьте універсальним аналітиком, опанувавши 20+ інструментів для роботи з будь-яким продуктом.
Дізнатись більше про курс

Минулого кварталу LG відзвітувала про отримання рекордного доходу у розмірі $16,23 млрд.

LG сообщила о рекордной выручке в третьем квартале 2021 года — она достигла $16,23 млрд


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: