Партнерський проект Крипто 19.04.2023 о 14:00 comment views icon

Криптобіржа WhiteBIT запустила свій блокчейн. Як доєднатися до тестової мережі

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/02/favicon-itc-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/02/favicon-itc-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/02/favicon-itc-96x96.png

Криптобіржа WhiteBIT запустила свій блокчейн. Як доєднатися до тестової мережі

У серпні 2022 року біржа WhiteBIT випустила свій токен – WhiteBIT TokenКриптобіржа WhiteBIT запустила свій блокчейн. Як доєднатися до тестової мережіКриптобіржа WhiteBIT запустила свій блокчейн. Як доєднатися до тестової мережіWBT. А зараз запустила тестову мережу власного блокчейну. Вона вже доступна для користувачів, а серед переваг має низьку комісію та відсутність ризику для власних активів. У партнерському матеріалі розповідаємо більше про WhiteBIT Network. 

Партнерський матеріал?

Що таке тестнет і навіщо це біржі

WB Network  – це тестова мережа, за допомогою якої можна випробувати функціонал і можливості блокчейну в реальному часі, але без реальних цифрових активів. Це важливий етап перед тим, як вводити продукт в основну мережу: біржа зможе вдосконалити його, забезпечити надійність, швидкість і низькі комісії користувачам у безпечному середовищі.

Власна мережа зробить WBT самостійною одиницею та перетворить актив з токена на монету. 

Криптобіржа WhiteBIT запустила свій блокчейн. Як доєднатися до тестової мережі

Більше про тестову мережу та спробувати як працює можна за посиланням

 

Як працює WB Network

WB Network побудований на основі GethКриптобіржа WhiteBIT запустила свій блокчейн. Як доєднатися до тестової мережіКриптобіржа WhiteBIT запустила свій блокчейн. Як доєднатися до тестової мережіGo-Ethereum, щоб бути сумісним з контрактами та рішеннями екосистеми Ethereum. 

Мережа працює на механізмі консенсусу Proof-of-AuthorityКриптобіржа WhiteBIT запустила свій блокчейн. Як доєднатися до тестової мережіКриптобіржа WhiteBIT запустила свій блокчейн. Як доєднатися до тестової мережіPoA. Його основна ідея в тому, що замість майнерів або стейкерівКриптобіржа WhiteBIT запустила свій блокчейн. Як доєднатися до тестової мережіКриптобіржа WhiteBIT запустила свій блокчейн. Як доєднатися до тестової мережіяк у Proof-of-Work чи Proof-of-Stake тут використовуються відомі та довірені члени мережі, які мають право генерувати нові блоки та підтверджувати транзакції.

Які переваги має мережа

WB Network пропонує низькі комісії за транзакції. Так, середня комісія складає 0,00002566 WBT, що дорівнює 0,00012317 USDTКриптобіржа WhiteBIT запустила свій блокчейн. Як доєднатися до тестової мережіКриптобіржа WhiteBIT запустила свій блокчейн. Як доєднатися до тестової мережіза ціною WBT станом на 12.04.2023. При цьому максимальний показник транзакцій на секундуКриптобіржа WhiteBIT запустила свій блокчейн. Як доєднатися до тестової мережіКриптобіржа WhiteBIT запустила свій блокчейн. Як доєднатися до тестової мережіTPS становить 153,5Криптобіржа WhiteBIT запустила свій блокчейн. Як доєднатися до тестової мережіКриптобіржа WhiteBIT запустила свій блокчейн. Як доєднатися до тестової мережідані WB Network Explorer

Крім цього, WB Network пропонує прогнозований інтервал між створенням двох блоків і захист від одиничних зламів. 

Як скористатися WhiteBIT Network

Уже зараз можна приєднатися до мережі за допомогою Metamask та отримати тестові WBT. Для цього потрібно перейти на сторінку Faucet | WB Explorer, вставити адресу гаманця в текстове поле, підтвердити та натиснути ‎Claim. Щоб протестувати мережу, можна відправляти активи з одного рахунку на інший. 

Крім того, можна ще й випустити власний смартконтракт за допомогою інструменту Remix. Як це зробити, читайте детальніше в документації

Більше про WhiteBIT Network можна дізнатись тут

 

Що ще нового у WhiteBIT

Нещодавно біржа розширила метод зняття коштів за допомогою Checkout Visa/Mastercard для валют BGN, CZK, EUR, PLN та USD. 

Checkout.com є однією з найбільших фінтех-компаній, яка надає послуги опрацювання платежів для інших компаній. Платформа використовує цифрові платежі, аналітику та систему моніторингу шахрайських операцій, щоб забезпечити безпеку та надійність процесу оплати. Тому використання Checkout Visa/Mastercard є безпечним і надійним способом отримання платежів на біржі.

Довідково про компанію

WhiteBIT – одна з найбільших європейських централізованих криптобірж, родом з України, заснована 2018 року. Сьогодні компанія налічує понад 700 фахівців. На біржі представлені 350+ торгових пар, 270+ активів і 10+ державних валют. Найвищий середньодобовий обсяг торгів становить понад $2,5 млрд.

З початку повномасштабного вторгнення WhiteBIT активно співпрацює з Міністерством закордонних справ України (МЗС) для допомоги громадянам України. 

Детальніше про WhiteBIT

 

Стаття з партнерськими посиланнямиЦей матеріал містить посилання на партнерів — це не впливає на контент та політику редакції, проте дає виданню можливості для розвитку.

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: