Партнерський проєкт Партнерський проєкт 17.05.2024 о 15:45 comment views icon

Оновлена лінійка планшетів від Apple за вигідною ціною: iPad Air із процесором M2 та iPad Pro з чипом M4

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/02/favicon-itc-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/02/favicon-itc-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/02/favicon-itc-96x96.png

Зустрічайте iPad Air з процесором M2, горизонтально розміщеною фронтальною камерою та в чудових нових кольорах. А також iPad Pro – найтонший і найпотужніший планшет із чипом нового покоління M4.

Партнерський матеріал?

Тільки до 26 травня можна оформити передзамовлення та придбати новинки в офіційних партнерів на суперумовах: у кредит на десять платежів, усього від 3,2 тис. грн на місяць за iPad Air і від 5,3 тис. грн на місяць за iPad Pro. А на додаток отримайте знижку 50% на Apple Pencil!

iPad Air

Оновлена лінійка планшетів від Apple за вигідною ціною: iPad Air із процесором M2 та iPad Pro з чипом M4

Вибирайте між 11-дюймовим і 13-дюймовим iPad Air – кожен з них оснащений приголомшливим дисплеєм Liquid Retina з високою роздільною здатністю, який відтворює надзвичайно живі кольори та реагує на дотик з бездоганною швидкістю. Антивідблискове покриття екрана й технологія True Tone забезпечать чітке зображення за будь-яких умов освітлення.

Основою нового iPad Air є чип M2 від Apple, який має на 15% швидший центральний процесор, на 25% швидший графічний процесор і на 50% більше пропускної здатності пам’яті порівняно з попередньою моделлю. Така продуктивність дозволить виконувати завдання будь-якої складності максимально швидко – від створення 3D-контенту до занурення в найвибагливіші ігри зі складною графікою.

16-ядерний чип Neural Engine, що працює на 40% швидше і здатен виконувати 15,8 трлн операцій на секунду, прискорює роботу штучного інтелекту в функціях iPadOS, роблячи iPad Air потужним інструментом для таких завдань, як візуальний пошук, виокремлення об’єктів і виділення тексту із зображень. Вдосконалений чип M2 загалом працює майже на 50% швидше, ніж попереднє покоління. І все це з батареєю, яка тримає заряд весь день.

Оновлена лінійка планшетів від Apple за вигідною ціною: iPad Air із процесором M2 та iPad Pro з чипом M4

З iPadOS ви можете робити все, що вам подобається, легко і швидко. Створюйте за допомогою вбудованих програм презентації, редагуйте фотографії, розробляйте графічний дизайн. Використовуйте декілька програм одночасно, пишіть у будь-якому текстовому полі і швидко й ефективно переміщуйте курсор, використовуючи лише палець, Apple Pencil або трекпад Magic Keyboard.

Надширококутна фронтальна камера 12 МП тепер розташована на довгому боці iPad Air і створює ідеальні враження від відеодзвінків. А з функцією центрування в кадрі, яка використовує машинне навчання, камера буде автоматично налаштовуватись, щоб ви були в центрі кадру. 12-мегапіксельна ширококутна задня камера робить яскраві фотографії та записує дивовижні відео в 4K.

Порт USB-C забезпечує швидке і просте підключення до таких аксесуарів, як зовнішні дисплеї, док-станції, накопичувачі та камери. Ідеально підходить для швидкого передавання великих фотографій і відео.

iPad Pro

Оновлена лінійка планшетів від Apple за вигідною ціною: iPad Air із процесором M2 та iPad Pro з чипом M4

Новий iPad Pro – це найтонший планшет Apple, його товщина становить лише 5,1 мм та 5,3 мм. Найдосконаліший у світі дисплей Ultra Retina XDR з новаторською технологією Tandem OLED відтворює надзвичайно яскраве та контрастне зображення, а чип Apple M4 забезпечує неперевершену продуктивність і потужні можливості ШІ.

M4 – нове покоління чипів, які в 1,5 раза швидші порівняно з M2. Чип M4 побудовано на основі тринанометрової технології другого покоління, яка є ще енергоефективнішою та забезпечує цілий день автономної роботи. Вбудований у М4 процесор Neural Engine, що здатен виконувати 38 трлн операцій на секунду, виводить машинне навчання в iPadOS на новий рівень.

Абсолютно новий Apple Pencil Pro – ідеальний інструмент для будь-якої творчої роботи. Нова функція стискання дозволяє швидко перемикатися між інструментами та кольорами, а гіроскоп із відстеженням обертання забезпечує точний контроль над пензлем чи пером. Спеціальний тактильний відгук сповіщатиме про різні дії, а з функцією наведення можна буде бачити, де саме Apple Pencil торкнеться екрана. Apple Pencil Pro під’єднується, заряджається і зберігається за допомогою магніту на бічній площині iPad Pro.

Оновлена лінійка планшетів від Apple за вигідною ціною: iPad Air із процесором M2 та iPad Pro з чипом M4

Нові iPad містять більше перероблених матеріалів, ніж будь-коли: на 100% перероблений алюміній у міцному корпусі, 100% перероблених рідкоземельних елементів у всіх магнітах.

iPad Air та iPad Pro – це досконалі інструменти для творчості, розваг і роботи. Купуйте новий iPad лише в офіційних партнерів, адже вони пропонують оригінальну продукцію спеціально для ринку України, гарантійне та сервісне обслуговування – і все це за найвигіднішою ціною.

Офіційні партнери в Україні: iSpace, Comfy, Allo, «Цитрус», Rozetka, «Епіцентр»‎, Vodafone, KTC, «Фокстрот»‎, «Ельдорадо»‎, TTT.ua, Moyo.

Партнерський матеріал?

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: