Дописи 25.03.2024 о 15:30 comment views icon

Чому і як GTA 6 змінить ігрову індустрію?

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/12/zahar-150x150.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/12/zahar-150x150.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/12/zahar-150x150.png

Zahar Winesmoker

Член ради авторів ITC

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Візьми участь у конкурсі та виграй ігрове кермо G923 від?

Ігрова індустрія у 2024 році явно не в найкращому стані — масові звільнення, нахабність студій, відсутність релізу великих тайтлів, через це я чую багато думок, що вихід GTA VI може стати надважливим релізом який змінить правила гри

6 burning questions we have after seeing the GTA 6 trailer | PC Gamer

Привіт всім геймерам та читачам! Насправді, цю статтю мені було б складно написати самостійно, так як я досить далеко від індустрії відеоігор. Максимум я можу побігати в COD, або Counter Strike, але раніше по 12 годин в день, я проводив у віртуальному світі GTA SAMP і 6 разів перепройшов GTA V. Крім цього, в мене є товариш, який пів життя посвятив геймдеву та працював у Ubisoft і він любʼязно допоміг мені з написанням цієї статті.

Нинішня ситуація в ігровій індустрії

Нинішня ситуація в ігровій індустрії дуже неоднозначна. З одного боку – купа нових технологій, всі ці віртуальні реальності, трасування променів і фотореалізм. З іншого – велика конкуренція, масові скорочення і нечувана нахабність великих студій.

Відеоігри проти кіно: п'ять найуспішніших розважальних продуктів року | Економічна правда

2024 рік не виглядає втішним для ігрової індустрії. Очікується, що загальні витрати споживачів скоротяться від 2% до 10%. Невизначеність 2024 року на думку аналітиків яскраво підкреслили неочікувані хіти, Palworld та Helldivers 2. Ця пара доволі несподіваних бестселерів показують необхідність у великих хітах, накшталт минулорічного Hogwarts Legacy.

Як Rockstar Games змінювали ігрову індустрію?

На мою думку, ігри від Rockstar Games це завжди шедеври, які відзначаються шикарними сюжетами, неймовірною графікою та відмінним sound-дизайном.
  1. Графіка та геймплейні механіки ігор від Rockstar майже завжди встановлювали нові стандарти у своєму жанрі.
  2. Rockstar завжди були двигуном інновацій у світі геймдеву, впроваджуючи у свої ігри новаторські ідеї та технології
  3. Онлайн-ігри: Запуск Grand Theft Auto Online показав, як великій синглплеєрний проект можна успішно перетворити на масштабну мультиплеєрну платформу з постійними оновленнями (яка може прокормити команду не гірше тайтлів)
  4. Глибокі сюжети: Ігри від Rockstar відомі своїми складними та вражаючими сюжетами, які здатні захопити гравця на десятки годин.

В цілому, Rockstar Games вплинула на ігрову індустрію не лише як творці відмінних ігор, але й як першопрохідник у впровадженні нових технологій, геймплейних механік та інноваційних ідей

Що чекати від GTA VI?

Онлайн-курс "Android Developer" від robot_dreams.
Курс для всіх, хто хоче навчитися розробляти застосунки для Android з нуля, створити власний пет-проєкт для портфоліо та здобути професію, актуальну наступні 15–20 років.
Програма курсу і реєстрація

GTA 6 поверне вас до Vice City. Після багатьох років очікування та чуток, це  нарешті офіційно. Офіційний анонс відбувся разом із несподіваним достроковим виходом першого трейлера GTA 6, опублікованого на день раніше, ніж планувалося, бо стався витік.

Багатьох може зацікавити, чому розробка GTA 6 так затягнулась. Цілком ймовірно, що, враховуючи величезний успіх GTA 5 і GTA Online, а також масштабність Red Dead Redemption 2,  що Rockstar підходить до проєкту з ретельним підходом і терплячим графіком.

Студія прямо визнала це, коли підтвердила розробку GTA 6, підкресливши “безпрецедентну довговічність GTA 5”, яка за останні дев’ять років зазнала численних оновлень і перевидань.

GTA 6: Rockstar Releases New 'Grand Theft Auto VI' Trailer, 40% OFF

Що змінить нова частина GTA?

Онлайн-курс "Android Developer" від robot_dreams.
Курс для всіх, хто хоче навчитися розробляти застосунки для Android з нуля, створити власний пет-проєкт для портфоліо та здобути професію, актуальну наступні 15–20 років.
Програма курсу і реєстрація

Насправді, робити висновки досить складно, враховуючи непередбачуваність подій в індустрії, але я думаю що новий тайтл від рокзірок може дати значного копняка іншим студіям. Маю надію, що Rockstar не підведе та покаже як має виглядати АААА гра.

GTA 6 перенесли через затримки у виробництві - GSMinfo

Підсумовуючи, вихід GTA 6 може стати переломним моментом для індустрії відеоігор, встановивши нові стандарти якості. Попри невизначеність у сучасній ігровій індустрії, гра може стати ковтком свіжого повітря та джерелом натхнення для студій та гравців з усього світу.

Візьми участь у конкурсі та виграй ігрове кермо G923 від?

Logitech G – найкраще ігрове обладнання для вашого ідеального ігрового місця: миші, клавіатури, гарнітури, ігрові керма та контролери, щоб вивести ваші перемоги на новий рівень.

Головний приз в конкурсіІгрове кермо Logitech G923 Racing Wheel and Pedals for PS5 / Playstation / PC, а також 8 додаткових призів у вигляді клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard – GL Linear.

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: