Новини Софт 02.05.2024 о 11:01 comment views icon

Anthropic запустила мобільний застосунок з чатботом Claude — поки лише на iOS (версія для Android вийде «незабаром»)

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Головний конкурент ChatGPT раніше був доступний на вебсайті Anthropic Claude.ai та у сторонніх бібліотеках, таких як Amazon Bedrock, Hugging Face або Microsoft Azure — а нині отримав окремий мобільний застосунок.

Мобільна програма Claude на цю мить доступна лише на пристроях з iOS, однак Anthropic каже, що версія для Android вийде «незабаром».

Застосунок може працювати як текстовий чатбот, синхронізуватиметься з веб-чатами, а також аналізуватиме завантажені вами зображення — він безплатний для усіх користувачів моделей Claude AI, зазначає The Verge.

Anthropic запустила мобільний застосунок з чатботом Claude — поки лише на iOS (версія для Android вийде «незабаром»)

Також вже у травні Anthropic запровадить нову передлату Team, яка пропонуватиме доступ до моделей Claude групі з 5+ осіб за ціною $30 за місце на місяць. План Pro, який вийшов у вересні, доступний лише для фізичних осіб за $20 на місяць.

Передплатники Team отримають доступ до усіх функцій Pro, і додатково — більшу кількість запитів (для порівнняння Pro-користувачі і так можуть вводити у 5 разів більше запитів, ніж безплатні користувачі), більше контекстне вікно та підтримку «складних розмов».

Anthropic випустила сімейство моделей Claude 3 у березні у трьох розмірах: середню Claude Sonnet, найбільшу Claude Opus і найменшу Claude Haiku. Торік у вересні Amazon інвестувала в Anthropic $4 млрд.

Онлайн-курс "Створення текстів" від Skvot.
Великий практичний курс для розвитку скілів письма та створення історій, які хочеться перечитувати Результат курсу — портфоліо з 9 робіт та готовність братися за тексти будь-яких форматів.
Детальніше про курс

Застосунок Claude вже зараз можна звантажити для iPhone та iPad безплатно з App Store.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: