Новини Кіно 31.05.2023 о 17:46 comment views icon

«Черепашки-ніндзя: Погром мутантів» – анімаційний фільм Сета Роґена дебютує в українських кінотеатрах 10 серпня

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

«Черепашки-ніндзя: Погром мутантів» – анімаційний фільм Сета Роґена дебютує в українських кінотеатрах 10 серпня

Черепашки-ніндзя вперше за сім років повертаються на великий екран в анімаційній ітерації TMNT від Paramount Pictures, яка по-новому розповість історію чотирьох підлітків, які вибралися з каналізації та разом з подругою Ейпріл О’Ніл намагаються подолати армію мутантів, що загрожує Нью-Йорку.

Анімаційний фільм про підлітків-мутантів, оригінальна назва якого звучить як «Підлітки-мутанти. Черепашки-ніндзя: Погром мутантів» / Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, спродюсували компанія Point Grey Pictures та Сет Роґен, а режисерами фільму виступили Джефф Роу («Таємниці Ґравіті Фолз», «Мітчелли супроти Машин») та Кайлер Спірс («Амфібія»).

Музику до «‎Погрому мутантів» писали досвідчені композитори Трент Резнор і Аттікус Рос, які створили саундтреки до фільмів «Загублена», «Соціальна мережа», «Душа», а також були відзначені двома преміями «Оскар».

Серед акторів, що озвучили персонажів – Міка Еббі (Донателло), Шамон Браун-молодший (Мікеланджело), Ніколас Канту (Леонардо) та Брейді Нун (Рафаель). Решту героїв озвучили сам Роґен (Бібоп), Джон Сіна (Рокстеді), Джекі Чан (Сплінтер), Айо Едебірі (Ейпріл О’Ніл), Роуз Бірн (Шкіроголовий), а також Айс К’юб, Ганнібал Беррес, Натасія Деметріу, репер Пост Мелоун і Мая Рудольф. Джанкарло Еспозіто («Пуститися берега») виконає роль головного лиходія Бакстера Стокмана, а Пол Радд («Людина-мураха») — Мондо Гекко.

«Черепашки-ніндзя: Погром мутантів» стане другим комп’ютерним фільмом про черепах-мутантів після мультфільму 2007 року, однак у новій версії, судячи з трейлеру, можна очікувати на багато смішних ситуацій, а черепашки залишатимуться дітьми, а не супергероями за будь-якої зручної нагоди. Ще один чудовий елемент нового фільму — це виразний візуальний стиль, який відтворює 3D-анімацію з ручними домальовками, яка стала широко популярною завдяки стрічці «Людина-павук: Навколо всесвіту» 2018 року.

Нові анімаційні пригоди черепашок-мутантів можна переглянути в українському прокаті з 10 серпня.

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

Трейлер (українською)

Трейлер (оригінал)


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: