Новини Кіно 17.11.2023 о 11:40 comment views icon

Disney працює над анімаційним фільмом «Крижане серце 4‎» — паралельно з розробкою третього

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Disney працює над анімаційним фільмом «Крижане серце 4‎» — паралельно з розробкою третього

Перші два фільми заробили разом $2,8 млрд у всьому світі, і нині режисерка Дженніфер Лі працює одразу над двома анімаційними продовженнями.

«‎Третій фільм у розробці і, можливо, буде четвертий. Але зараз я не можу багато про це сказати. Дженн Лі, яка створила оригінальні фільми, працює з командою не над однією, а фактично над двома історіями», — сказав керівник Disney Боб Айгер.

Композитори Крістен Андерсон-Лопес і Роберт Лопес повернуться до роботи, створивши музику до наступних двох фільмів, що підтвердили у соцмережах.

«Я деякий час мовчала, але так, це правда‎», — написала Крістен.

Оригінальне «Крижане серце» та його продовження 2019 року стали великими хітами для Disney — за даними Variety, «‎Крижане серце 2» залишається найбільшим анімаційним релізом усіх часів із $1,45 мільярда касових зборів (оригінал зібрав не набагато менше — $1,33 млрд).

Фільм про пригоди сестер з королівської сім’ї Анни та Ельзи (озвучені Крістен Белл та Ідіною Мензел) також подарував світу такі музичні хіти, як «Let It Go» та «Do You Want to Build a Snowman?».

Про дати виходу наступних фільмів можна лише здогадуватись — водночас другий фільм вийшов за шість років після дебюту оригіналу, а згодом Disney знадобилось ще чотири роки, щоб оголосили про третю частину. Водночас стратегія одночасної роботи над «‎Аватар: Шлях води» та «‎Аватар 3» допомогла значно скоротити проміжок — особливо якщо порівнювати перерву між другою частиною та оригіналом у 13 років.

У лютому під час квартального звіту Айгер сказав, що Disney працює над «Крижаним серцем 3» поряд з продовженням «‎Історії іграшок» та «‎Зоотрополісу».


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: