Новини Крипто 06.07.2023 о 16:35 comment views icon

Джастін Бібер втратив понад $1,2 млн на своєму NFT Bored Ape — це 95% від початкової вартості «‎сумної мавпи»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

У січні Джастін Бібер придбав NFT з колекції Bored Ape Yacht Club (BAYC) за $1,3 млн, і з того часу вартість цифрового зображення «‎мавпи з сумними очима» впала на 95%.

Навіть на той час ціна покупки здавалася неймовірно високою – відповідно до Page Six, співак витратив на NFT у 5 разів більше, за його оціночну вартість. Нині цифрове зображення BAYC №3001 оцінюється у ~$56 000, судячи з останньої найкращої пропозиції.

Незрозуміло, чи витратив Бібер на покупку реальні гроші – можливо він отримав «‎цифрову мавпу» у подарунок або як вдячність за рекламу. Артист ще не прокоментував падіння ціни.

Криптовитвори Yuga Labs різко впали в ціні протягом останнього тижня. ApeCoin, цифрова валюта, пов’язана з BAYC, також неухильно знижується протягом місяців. Ціна «‎мавпи в капелюсі», яка належить Періс Гілтон, у січні 2022 року становила $287 000 доларів — а нині близько $56 480). «‎Мавпа» Джимі Фелона втратила приблизно чверть від початкової ціни.

Курс Digital Marketing від Mate academy.
На курсі ви навчитесь запускати рекламу в кабінтеах Facebook/Instagram та Google. Ви також познайомитися з SEO та Email marketing. Це ті навики які найчастіше просять ІТ компанії від Junior Marketers. А ми вас не лише навчимо, а й працевлаштуємо!
Дізнатися більше про курс

У 2021-2022 роках багато знаменитостей публічно демонстрували своїх «‎мавп», іноді відзначаючись не надто вдалими рекламними трюками у телевізійних шоу та соціальних мережах з метою підвищити вартість своїх інвестицій. Попри усе це, мода на NFT «не злетіла», а токенам не вдалося досягти стабільності чи зростання —  обсяг торгів цифровими зображеннями впав на 97% за перші 9 місяців 2022 року.

Для заможних знаменитостей, які використовували свою популярність, щоб підсилити неякісні фінансові рішення, промахи Bored Ape, ймовірно, легко забудуться. Зрештою, приблизний капітал Джастіна Бібера становить десь від $285 до $300 млн.

Позов проти Yuga Labs звинувачує знаменитостей у проплаченому просуванні NFT Bored Ape – згадуються Джастін Бібер, Періс Хілтон, Мадонна та інші


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: