Новини Україна 16.08.2022 о 14:14 comment views icon

Фотогалерея дня: київський «Сільпо» в стилістиці S.T.A.L.K.E.R.

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Опівдні 16 серпня, як і планувалося, у Києві відкрився новий дизайнерський магазин «Сільпо» у стилістиці всесвіту S.T.A.L.K.E.R. — з його оформленням одній з найбільших українських мереж продовольчих супермаркетів допомагала одна з найвідоміших українських геймдев-студій GSC Game World. Очікувано після відкриття мережу заповнили численні світлини різних декорацій та елементі, зроблені першими відвідувачами закладу. І це, безперечно, один з головних претендентів на титул «колаб року». Зібрали для вас кілька найбільш показових фото, які дозволяють отримати уявлення щодо оформлення магазину та перейнятися атмосферою.

Київський «Сільпо» в стилістиці S.T.A.L.K.E.R. — Фотогалерея

Як зазначає Telegram-канал S.T.A.L.K.E.R. NEWS UA, серед перших відвідувачів магазину також були працівники GSC Game World. Магазин знаходиться за адресою вул. Березнева, 12А поряд з житловим комплексом «Комфорт-Таун». Найближчі станції метро — Лівобережна та Дарниця.

У Києві з’явиться «Сільпо» у стилі S.T.A.L.K.E.R. — новий тематичний магазин почне працювати відзавтра

  • Це вже не перший магазин «Сільпо» в цікавій ігровій стилістиці — у листопаді 2020 року у Львові з’явився такий у стилі GTA San Andreas.
  • Станом на кінець липня 2022 року мережа «Сільпо» включала понад 100 тематичних дизайнерських супермаркетів і 4 делікатес-маркети Le Silpo, кожен з яких має власний дизайн.
  • S.T.A.L.K.E.R. 2 очікується у 2023 році — гра не отримає російської локалізації (це принципова позиція українських розробників).

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: