Новини Софт 15.08.2022 о 15:40 comment views icon

У Києві з’явиться «Сільпо» у стилі S.T.A.L.K.E.R. — новий тематичний магазин почне працювати відзавтра

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Мережа продуктових супермаркетів «Сільпо» виділяється серед інших, зокрема дизайнерськими магазинами на ту чи іншу тематику — і ось сьогодні компанія анонсувала відкриття нового такого магазину у Києві, який стилізовано під відому українську ігрову франшизу S.T.A.L.K.E.R. Його відкриття «Сільпо» анонсувала стилізованим роликом на офіційній сторінці  у Facebook.

Новий сталкерський «Сільпо» чекатиме на відвідувачів вже відзавтра (відкриття о 12:00) на вул. Березневій, 12а поряд із житловим комплексом «Комфорт-Таун».

«Для нас це важлива подія і своєрідний символ життєздатності українців, тому і концепт оформлення дещо про це. І взагалі вся робота над відкриттям супермаркету була про це»

із тексту анонсу «Сільпо»

Ідея створити магазин «Сільпо» в стилі S.T.A.L.K.E.R. з’явилася у команди ще влітку минулого року, а оформлення розробили у співтворчості з однодумцями зі GSC Game World. Попри повномасштабне вторгнення рф у «Сільпо» зуміли знайти необхідні ресурси та реалізувати проєкт — команда зібрала обладнання, яке евакуювали з інших «Сільпо» та перевезла все необхідне у цей новий та майже готовий супермаркет.

Щоб скорегувати очікування, адміністрація попереджає, що мутантів та аномалій немає, а деякі артоб’єкти не встигли завершити — їх обіцяють закінчити вже після перемоги.

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

Це вже не перший магазин «Сільпо» в цікавій ігровій стилістиці — у листопаді 2020 року у Львові з’явився такий у стилі GTA San Andreas.

Станом на кінець липня 2022 року мережа «Сільпо» включала понад 100 тематичних дизайнерських супермаркетів і 4 делікатес-маркети Le Silpo, кожен з яких має власний дизайн. Щодо S.T.A.L.K.E.R., раніше GSC GameWorld перенесла S.T.A.L.K.E.R. 2 на 2023 рік і після червневих анонсів розробників в межах розширеної презентації Xbox новин про гру більше не було.

«Зона відкриває нам новий світ!». GSC GameWorld опублікувала вступну катсцену S.T.A.L.K.E.R. 2 та показала, як змінилось життя розробників після початку війни


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: