Новини Технології 03.05.2022 о 12:21 comment views icon

Google I/O 2022: точний розклад та анонси, які очікуються на головній презентації 11 травня

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg

Тетяна Нечет

Автор новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

До Google I/O 2022 залишилося трохи понад тиждень (пройде з 11 по 12 травня у Shoreline Amphitheatre). Хоча щорічний захід насамперед орієнтований на розробників, широку публіку теж чекає багато цікавого. Google зазвичай мало розповідає, що планує оголосити на заході. Але компанія вже опублікувала розклад.

Google I/O 2022 своїм виступом відкриє головний виконавчий директор Сундар Пічаї о 10.00. Далі очікуються оголошення про популярні сервіси Google, Workspace, конфіденційність, здоров’я та інші нові проєкти та починання компанії. Крім того, потенційно можуть показати нові пристрої: Pixel 6a, Pixel Watch, Pixel Fold та гаджети для розумного будинку (можливо, Nest Hub під керуванням Android 13). Потім піде основна доповідь розробників про нові можливості Android 13, Wear OS та оновлення продуктів та інструментів для розробників.

Внаслідок Covid-19 конференція, як і раніше, значною мірою буде дистанційною. Google заявила, що особисту участь буде обмежено. Минулого року на заході були присутні переважно співробітники та кілька партнерів компанії.

Список основних доповідей та сесій, що відбудуться у перший день:

  • Основна доповідь Google I/O 2022.
  • Основна доповідь для розробників про останні оновлення продуктів та платформ для розробників від Google Developers.
  • Що нового в Andriod: останні новини про все, що відбувається у світі розробки Android: Android 13, Jetpack, інструменти, продуктивність та багато іншого.
  • ШІ та машинне навчання для розробників: від API-інтерфейсів для розробників до сучасних досліджень.
  • Що нового в доповненій реальності: останні новини про інструменти для розробників доповненої реальності, включно з оновленнями ARCore, платформи доповненої реальності Google для розробників.
  • Як Google інвестує у вебплатформу.
  • Google Play: нові функції, які допомагають оптимізувати залучення клієнтів, взаємодію та монетизацію, а також створювати більш безпечні програми.
  • Що нового у Chrome OS.
  • Новинки Google Home — платформи для розробників розумних пристроїв для дому.
  • Що нового в Google Pay.
  • Шлях у світ без паролів
  • Створення тестового середовища конфіденційності щодо ініціатив Chrome та Android.
Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: