Новини Пристрої 25.04.2022 о 11:08 comment views icon

Хтось «забув» у ресторані прототип розумного годинника Google Pixel Watch, його знайшли і злили фотографії в мережу

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Завдяки «забудькуватості» когось зі співробітників Google, у нас з’явилася можливість ознайомитися з прототипом розумного годинника Google Pixel Watch. Комусь пощастило знайти пристрій в одному з ресторанів у США, і тепер фотографії гаджета стали надбанням громадськості.

Спочатку годинник знайшов бармен у ресторані, де він працює. Він протягом кількох тижнів очікував, що з’явиться їхній господар. Оскільки ніхто так і не прийшов, бармен передав годинник своєму другові, який був більш підкований у технічних питаннях. Ремінець нібито зберігався окремо, і бармен не передав його разом із годинником, але потім надіслав його фотографії окремо.

Кто-то «забыл» в ресторане прототип умных часов Google Pixel Watch, их нашли и слили фотографии в сеть

Судячи з опублікованих фотографій, розумний годинник Google Pixel Watch має круглий циферблат діаметром приблизно 1,5 дюйма та мінімальні рамки навколо дисплея. Ремінець пристрою кріпиться безпосередньо до корпусу за допомогою механізму клямки, який нагадує дизайн, використовуваний Fitbit у своїх розумних годинниках Versa і Sense (Google придбала компанію у 2021 році). Зарядний пристрій разом із годинником не «забули».

Кто-то «забыл» в ресторане прототип умных часов Google Pixel Watch, их нашли и слили фотографии в сеть

Годинник має одну кнопку поруч із заводною головкою і ще одну кнопку з іншого боку від головки на трохи більшій відстані. Також є отвір, який може використовуватись для мікрофона або висотоміра. 4 контакти на бічній стороні годинника можуть використовуватися для цілей тестування і, ймовірно, не будуть доступними в комерційній моделі. На задній панелі пристрою можна побачити оптичний датчик серцевого ритму. За даними джерела, нижня частина годинника виглядає гладкою – схожа на металеву, але вкриту склом.

Онлайн-курс "Директор з продажу" від Laba.
Як стратегічно впливати на дохід компанії, мотивувати сейлзів перевиконувати KPI та впроваджувати аналітику — навчить комерційний директор Laba з 12-річним досвідом у продажах.
Приєднатись до курсу

Кто-то «забыл» в ресторане прототип умных часов Google Pixel Watch, их нашли и слили фотографии в сеть

На жаль, джерело не змогло повністю завантажити годинник, щоб побачити, як може виглядати інтерфейс користувача. При спробі увімкнення з’являвся білий логотип Google і далі нічого не відбувалося.

Джерело: Engadget, The Verge


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: