Новини Софт 21.07.2022 о 10:24 comment views icon

Google Pay стає Google Гаманцем в Україні — застосунок вже можна завантажити [Що у ньому нового?]

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

На початку тижня Google почала розгортання оновлення для свого платіжного застосунку в Україні й ще 38 країнах світу: застосунок, який ми всі раніше знали як Google Pay, тепер називається Google Wallet, а українською — Google Гаманець. 20 липня Google Гаманець з’явився в українському Play Store.

З Google Pay в Google Гаманець

Нагадаємо, Google анонсувала ребрендинг Google Pay в Google Wallet на травневій конференції I/O. І ось трохи більше ніж через два місяці Google Гаманець дістався України. Окрім редизайну, оновлення має кілька функціональних поліпшень, які випливають із нової (старої) назви сервісу.

Google Pay стає Google Гаманцем в Україні — застосунок вже можна завантажити [Що у ньому нового?]

 

Google Гаманець стандартизує спосіб збереження та доступу до основних цифрових елементів, таких як платіжні картки, квитки на проїзд та події, посадкові талони та картки лояльності. Все це тепер можна зберігати в одному застосунку.

Основні функціональні можливості Google Гаманця

  • Швидкий доступ до потрібних карток — через швидкі налаштування телефона, додаток Гаманець на головному екрані й сервіс Google Асистент.
  • Зберігання карток і квитків на телефоні — проїзд на громадському транспорті, відвідування концертів та накопичення балів лояльності в улюблених магазинах.
  • Важливі сповіщення в потрібний час — серед  іншого, функція здатна нагадувати про авіарейси та зберігати посадкові талони.
  • Відстеження покупок — можливість переглядати відомості про трансакції, зокрема про місця, де їх було здійснено, на основі даних із Карт Google.
  • Повна інтеграція з іншими продуктами Google — завдяки синхронізації Гаманця, Календаря і Асистента можна своєчасно отримувати сповіщення про будь-які зміни у рейса та запланованих подіях.
  • Можливість переглядати баланси балів і бонуси програми лояльності на Картах, у Покупках та інших сервісах, щоб заощаджувати під час шопінгу.
  • Можливість імпорту з Gmail карток, проїзних документів, карток постійного покупця тощо.

Конфіденційність і безпека є наріжним каменем Google Гаманця, і користувачі можуть просто налаштувати усі параметри конфіденційності. Особисті документи не будуть передаватись без дозволу навіть у Google, а на випадок якщо телефон буде загублено або викрадено, передбачена можливість знайти, заблокувати або стерти з нього дані за допомогою функції «Знайти пристрій».

Онлайн-курс "Digital Marketing" від Laba.
Розширте пул навичок у роботі з аудиторією.Навчіться запускати рекламні кампанії без зайвих витрат бюджету з сучасними інструментами діджитал-маркетингу, включаючи AI.
Детальніше про курс

Доступність

Застосунок Google Гаманець доступний для всіх телефонів Android і пристроїв із Wear OS (Lollipop 5.0 та пізніших версій) — протягом наступних двох днів він стане доступний для всіх користувачів. Користувачі з увімкненими автоматичними оновленнями побачать, що їхній додаток Google Pay автоматично оновився до Google Гаманця, а тим, хто вимкнув автоматичні оновлення, треба буде вручну оновити додаток з Google Play. Охочі вже можуть вручну завантажити його в магазині Google Play.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: