Новини Софт 06.05.2022 о 14:58 comment views icon

Google Play більше не дозволяє російським розробникам завантажувати та оновлювати платні програми

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Чергова «ой, яка сумна новина»: з 5 травня Google Play блокує завантаження та оновлення вже наявних платних програм в росії. Водночас користувачі в росії поки можуть завантажувати безплатні додатки й ігри.

З 10 березня 2022 року роботу платіжної системи Google Play у росії було призупинено у зв’язку з фінансовими санкціями через війну проти України. Відтоді користувачі в росії не можуть оплачувати підписки, купувати додатки й ігри, а також будь-які цифрові товари в додатках за допомогою Google Play. Але досі російські розробники могли завантажувати платні програми в Google Play. Більше цієї можливості у них немає.

Додавання параметру «-и» після пошукового запиту в Google відфільтровує будь-які результати російською

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: