Новини Новини 27.08.2022 о 11:54 comment views icon

Hulu перезавантажує Hellraiser – новий «Повсталий з пекла» вийде 7 жовтня

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Стрімінговий сервіс Hulu щойно успішно повернув до життя франшизу «Хижак», а невдовзі презентує переосмислення культового фільму жахів Клайва Баркера 1987 року Hellraiser напередодні Хеллоуїна.

У першому тизері нового «Повсталого з пекла» немає таких сцен, які б можна було яскраво змалювати. Крізь криваво-червоні літери назви фільму проступає обличчя Жерця Ада, відомого як Пінхед. З корисної інформації тизер містить лише позначку рейтингу R та дату виходу на телеекрани.

Шанувальники «Повсталого з пекла» насолоджувалися першим фільмом про садомазохістських істот з інших вимірів, відомих як сенобіти, терпіли другий та пережили ще вісім сиквелів. Перспектива нового прочитання історії Баркера багатьом з них принесе пекельні муки, а комусь безперечно дасть насолоду.

Hulu перезавантажує Hellraiser – новий «Повсталий з пекла» вийде 7 жовтня

Режисером нового фільму є Девід Брукнер, котрий раніше працював над «Нічним домом», «Сиреною» та «Ритуалом». Його співавтори Бен Коллінз та Люк Піотровскі написали сценарій за розповіддю Девіда С. Гойєра.

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

Пінхеда зіграє акторка-трансгендер Джеймі Клейтон («Восьме почуття», «Секс в іншому місті: Покоління Q»). Вона змінила Дага Бредлі, який грав культову роль у восьми фільмах «Повсталого з пекла», а також Стефана Сміта Коллінза і Пола Т. Тейлора, котрі грали Пінхеда у фільмах «Повсталий з пекла: Одкровення» та «Повсталий з пекла: Правосуддя».

Джейми Клейтон

«Повсталий з пекла» зосередиться на молодій жінці, що бореться із залежністю – її грає Одеса А’ціон. Згідно з описом сюжету студії 20th Century Studios, вона отримує фірмову коробку-головоламку, не підозрюючи, що може викликати сенобітів.

Hulu перезавантажує Hellraiser – новий «Повсталий з пекла» вийде 7 жовтня

Оригінальний Hellraiser створений за новелою Баркера «Серце, що пов’язане пеклом» та відзнятий самим автором. Оригінальна історія та екранізація Баркера присвячені Френку Коттону, садомазохісту, котрий втікає з пекельного царства сенобітів. Він доручає колишній коханій відновити власне тіло з використанням плоті та крові жертв убивств. Коли племінниця Френка, Кірсті, випадково викликає Пінхеда, лідер сенобітів дізнається про втечу її дядька та домовляється з нею про повернення свого норовливого бранця.

Нова версія «Повсталого з пекла» з’явиться 7 жовтня як ексклюзив Hulu.

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

“Що змушує тебе посміхатися?”: перший трейлер фільму жахів Smile / “Посмішка”

Джерело: Polygon


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: