Новини Авто 05.05.2024 о 23:22 comment views icon

Капот Tesla Cybertruck все ще може відтиснути пальці після оновлення ПЗ, яке мало б цьому запобігти — пояснення інженера компанії

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Після кількох повідомлень про те, що сила закриття капота Cybertruck, можливо, потребує регулювання для кращого виявлення об’єктів, що заважають, Tesla випустила оновлення програмного забезпечення, щоб розв’язати цю проблему. Але відгуки власників свідчать, що функція нібито знов не працює як треба. Чи мають вони рацію?

Раніше капот Cybertruck міг відтиснути пальці, якщо тримати їх у відповідному місці під час закриття. Недавній огляд аксесуарів Cybertruck Basecamp від Top Gear продемонстрував, як працює механізм Cybertruck після нового оновлення. У так званому банановому тесті капот виявив наявність предмета та негайно відскочив назад.

Люди, однак, почали перевіряти роботу механізму кількома послідовними спробами за допомогою моркви, бананів, ну і пальців. У цих тестах Cybertruck показав себе майже як до оновлення: здушив палець, розчавив банан та розрізав моркву. Провідному інженеру Cybertruck довелося втрутитися й пояснити, чому кришка поводиться саме так.

«Виявлення затискання — це алгоритм, що навчається, він збільшуватиме зусилля зачинення кожного разу, коли він повертається без успішного зачинення. … Алгоритм припускає, що якщо ви неодноразово намагаєтеся закрити капот — це тому, що ви, як людина краще знаєте та вважаєте, що він повинен закритися», — каже Вес Моррілл.

Курс English For Tech: Speaking&Listening від Enlgish4IT.
Після курсу ви зможете найкраще презентувати свої досягнення, обговорювати проекти та вирішувати повсякденні завдання англійською мовою. Отримайте знижку 10% за промокодом TCENG.
Дізнатись про курс

Знання цієї особливості може запобігти різким защемленням. Втім, це не надто інтуїтивно і не дивно, що хтось може не здогадуватися про ефект кількох спроб поспіль.

Власники Tesla Cybertruck за понад $83 000 доробляють акселератор дрилем

Джерело: Notebookcheck

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: