Новини Технології 26.12.2023 о 11:02 comment views icon

«‎Капсула Нептуна». Space Perspective показала тестову версію свого космічного транспорту для туристів

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Ще у 2020 році компанія з Флориди оголосила про намір запустити комерційні туристичні польоти на висоту 30,5 км — з якої добре видно «‎кривизну землі та темінь космічного простору».

Польоти у перспективі триватимуть 6 годин, а спеціалізований транспорт вміщатиме 8 пасажирів, які сплатити за цю можливість, та одного пілота. Нині Space Perspective показала тестову версію своєї космічної герметичної капсули, яка дістала назву Spaceship Neptune.

Капсула кріпитиметься до повітряної кулі з воднем — «‎довжиною у футбольний стадіон». Шлях на заплановану висоту триватиме дві години, по стільки ж — відведуть на огляд та спуск (для останнього з кулі повільно випускатимуть газ).

Транспорт оснастять панорамними вікнами, м’якими сидіннями, туалетом, баром та системою зв’язку Wi-Fi із можливістю трансляції в прямому ефірі. Вартість квитка (які вже продають заздалегідь) стартуватиме від $125 000.

«‎Капсула Нептуна». Space Perspective показала тестову версію свого космічного транспорту для туристів

Space Perspective описує тестову модель, як «‎добре обладнану» та таку, що «‎демонструє на чому літатимуть туристи, після того, як компанія розпочне комерційну експлуатацію».

Онлайн-курс "Предметний дизайн" від Skvot.
Навчіться створювати функціональні, трендові та ергономічні дизайни меблів та предметів інтер’єру.
Детальніше про програму курсу і лекторів

«‎Капсула Нептуна». Space Perspective показала тестову версію свого космічного транспорту для туристів

Польоти з туристами заплановані на наступний рік, однак перший — проведуть без екіпажу.

Паралельно компанія завершує будівництво морського космодрому «Вояджер», з якого запускатимуться польоти, і який діставатиме капсулу та повітряну кулю з океану після приземлення.

Джерело: New Atlas

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: