Новини Пристрої 07.05.2022 о 22:16 comment views icon

Карта ЛУН Місто тепер показує наявність пального за чотирма мережами заправок — OKKO, WOG, SOCAR та UPG

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Днями на Корисній карті ЛУН Місто з’явилися автозаправні станції, де є пальне. Щоб було легше слідкувати за наявністю пального, розробники сьогодні додали на карту ще одну мережу заправок — UPG.

Тепер на карті представлені чотири мережі — OKKO, WOG, SOCAR, UPG (посилання на мапу). Також на карті вказано деталі роботи АЗС: графік, види пального, наявні обмеження та способи оплати (талони/карта).

Карта ЛУН Місто тепер показує наявність пального за чотирма мережами заправок — OKKO, WOG, SOCAR та UPG

Корисна карта ЛУН Місто була запущена у березні 2022, щоб допомогти українцям знайти аптеки, заправки, супермаркети, які працюють під час війни. Наприкінці квітня розробники нанесли на арту окремий шар з вулицями, які нещодавно перейменували через російські назви. Вже кілька днів поспіль Корисна карта ЛУН Місто очолює рейтинг Найнеобхідніше магазину App Store.

***

Останнім часом в Україні спостерігається проблема з пальним на автозаправних станціях. Основна причина дефіциту — знищення ворогом частини інфраструктури, в тому числі зупинка Кременчуцького нафтопереробного заводу. Окрім того, з початку активної війни Україна втратила майже весь імпорт пального, яке надходило з рф, білорусі та морем.

Минулого тижня Кабінет міністрів для боротьби з дефіцитом палива збільшив граничну торговельну надбавку ціни для дизельного пального та бензинуКарта ЛУН Місто тепер показує наявність пального за чотирма мережами заправок — OKKO, WOG, SOCAR та UPGКарта ЛУН Місто тепер показує наявність пального за чотирма мережами заправок — OKKO, WOG, SOCAR та UPGГраничну надбавку для середньої ціни 1 літра дизельного палива збільшили з 5 до 7 гривень з урахуванням ПДВ (на 40%), а таку ж надбавку для бензину підвищили з 4,55 гривні до 6,5 гривні (на 42,8%).. В уряді запевняють, що протягом тижня питання дефіциту пального на АЗС має вирішитися. Водночас там попереджають, що подорожчання нафтопродуктів не уникнути.

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

5 травня міністерка економіки Юлія Свириденко розповіла про намір спрямувати на ринок 70 тисяч тонн бензину та приблизно 40 тисяч тонн дизелю. В уряді очікують, що найближчими днями дефіцит пального в окремих регіонах ліквідують.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: