Новини IT-бізнес 21.07.2023 о 11:16 comment views icon

Microsoft та Activision: американський регулятор FTC відкликав позов проти злиття компаній для подальших переговорів

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Федеральна торгова комісія США (FTC) призупинила судовий розгляд у справі про придбання Microsoft компанії Activision Blizzard за $69 млрд, відчинивши двері для потенційних переговорів щодо врегулювання.

Цей крок став перемогою для Microsoft та Activision – компанії наполягають на закритті угоди попри проблеми з регуляторами США та Великобританії. У четвер, через два дні після того, як обидві компанії звернулися до FTC з проханням відкликати справу, агентство заявило про зупинення розгляду адміністративного позову, призначеного на серпень.

Тепер, коли справа відкликана, Microsoft і Activision намагатимуться переконати уповноважених FTC прийняти мирову угоду або взагалі відмовитись від заперечень проти злиття. Минулого тижня FTC подала невдалу апеляцію на рішення федерального суду на користь угоди.

У середу компанії продовжили угоду про злиття до 18 жовтня, щоб отримати більше часу для переговорів з британським регулятором СМА. Управління з конкуренції та ринків Великої Британії наклало вето на злиття у квітні через побоювання з приводу його впливу на ринок хмарних ігор, але зараз згідно надати компаніям другий шанс. Глава CMA заявила, що чекає на пропозиції про реструктуризацію від Microsoft: «Зараз м’яч на їхньому боці».

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

FTC не обмежена в тому, щоб відновити розгляд навіть якщо злиття Microsoft і Activision відбудеться, хоча агентство зазвичай припиняє такі справи, якщо програє у федеральному суді.

Microsoft та Activision Blizzard продовжили угоду про злиття до 18 жовтня – компанії сподіваються домовитися з регуляторами

Джерело: Bloomberg


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: