Новини Новини 13.05.2022 о 20:18 comment views icon

Мінцифра пропонує малому бізнесу гранти 4000 євро — заявку можна подати на сайті «Дія» [Як отримати та умови]

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Міністерство цифрової трансформації України запускає грантову програму на підтримку бізнесу під час війни — вона розрахована на підтримку 300 підприємств мікро- і малих підприємств, які можуть подаватися на отримання мікрогрантів вартістю 125 000 грн (4000 євро). Заявку можна подати від сьогодні на порталі «Дія».

Подати заявку на мікрогранти можуть підприємства, які:

  • зареєстровані не пізніше від 31 грудня 2021 року в Чернігівській, Сумській, Харківській, Херсонській, Миколаївській, Запорізькій, Донецькій, Луганській, Київській областях;
  • тимчасово перемістилися з цих областей або постраждали внаслідок бойових дій та можуть це підтвердити.

Пріоритет у відборі надається компаніям, які створюють життєво необхідні товари для українців та ЗСУ. Відбором заявок буде займатися комісія з незалежних бізнес-експертів.

Подати заявку можна на порталі «Дія» за посиланням.

Фонд створено програмою «EU4Business» спільно з Мінцифрою, Мінекономіки і Офісом з розвитку підприємництва та експорту. Гранти стали доступні завдяки фінансуванню Європейським Союзом та урядом Німеччини через програму технічної підтримки «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку в Україні реалізовує німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit, (GIZ) GmbH.

Google виділив $5 млн грантів для підтримки українських стартапів [Умови та критерії]


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: