Новини Кіно 23.07.2024 о 22:59 comment views icon

Можливий кінокросовер Marvel та DC, «Дедпул і Росомаха» не буде останнім фільмом дуету, — Кевін Файгі

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Можливий кінокросовер Marvel та DC, «Дедпул і Росомаха» не буде останнім фільмом дуету, — Кевін Файгі

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Голова Marvel Studios Кевін Файгі висловив обережне зацікавлення найбільшим можливим супергеройським кросовером: Marvel vs DC. Зараз сприятливий час для цього — режисер «Вартових Галактики» Джеймс Ганн є співголовою DC Studios.

«Я час від часу думаю про це, як думав би про це будь-який фанат. Я не знаю, коли це станеться чи як це станеться. Але ми занадто довго говорили, щоб я сказав: «Ніколи! Ми ніколи не зможемо цього зробити». Ми ніколи не скажемо, що немає планів. Я бачив неофіційні знімки Супермена, які виглядають круто. Тож він зосереджується на цьому, а ми зосереджуємося на [«Дедпулі і Росомасі»]», — сказав Файгі Collider.

Мабуть, не варто очікувати найближчим часом співпраці Супермена і Бетмена з Багряною відьмою чи Фантастичною четвіркою, але принципово ідея цікавить керівника студії. DC і Marvel неодноразово перетиналися в коміксах, тож у зустрічі в кіно не має нічого неможливого.

А от на чию подальшу співпрацю слід розраховувати, так це на дует Г’ю Джекман та Раяна Рейнольдса. Кевін Файгі каже, що «Дедпул і Росомаха» може стати не останнім спільним проєктом персонажів:

«Це однозначно: «Давайте переживемо це». Але поки ми сидимо тут і розмовляємо, а фільм вийде за тиждень … Безсумнівно, було багато дискусій на тему: «Це було весело, то що нам робити далі?».

Нагадаємо, «Дедпул і Росомаха» вийде в українських кінотеатрах 25 липня.

Перші відгуки на фільм «Дедпул і Росомаха»: криваво-веселий «любовний лист Marvel до глядачів»

Онлайн-курс "CRM-стратегія" від Laba.
Прокачайте комплексне бачення CRM маркетингу, щоб покращити клієнтський досвід і збільшити конверсію.Навчіться вимірювати активність клієнтів та ефективність програм лояльності.
Детальніше про курс

Джерело: Collider

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: