Новини Кіно 06.05.2024 о 22:10 comment views icon

Новий костюм: Джеймс Ганн показав Супермена у виконанні Девіда Коренсвета

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Поки тривають знімання нового фільму «Супермен» (раніше відомого як «Супермен: Спадщина») режисер та сценарист Джеймс Ганн демонструє фото виконавця головної ролі Девіда Коренсвета у новому костюмі. Фото було зроблено на знімальному майданчику Джессом Мігліо безпосередньо з камери.

Костюм місцями здається брудним та пошарпаним — у Супермена явно був непростий день. Це підказує, що Сталева людина, ймовірно, отримала достойного противника, який здатний потріпати витривалого криптонця.

Новий костюм: Джеймс Ганн показав Супермена у виконанні Девіда Коренсвета

Девід Коренсвет з роллю «Супермена» отримує першу головну роль у голлівудському фільмі та величезний кар’єрний стрибок. Тридцятирічний актор найбільш відомий своїми ролями другого плану у двох серіалах Netflix, створених Раяном Мерфі: «Політик» та «Голлівуд». Його найвідоміша роль у фільмі до «Супермена» була у стрічці «Перлина», фільмі жахів режисера Ті Веста з Мією Гот у головній ролі.

Пару Корнесвету у «Супермені» складе володарка «Еммі» за «Дивовижну місис Мейзел» Рейчел Броснаген у ролі Лоїс Лейн. Ніколас Холт зіграє лиходія Лекса Лютора. Акторський склад також включає Скайлера Джизондо (Джиммі Олсен), Ентоні Керрігана (Метаморфо), Еді Гатегі (Містер Терріфік), Натана Філліона (Гай Гарднер), Ізабелу Мерсед (Дівчина-яструб).

Хоча початково фільм називався «Супермен: Спадщина», Ганн заявив у лютому, що скоротив назву до «Супермена». Приблизно в той же час Ганн опублікував першу фотографію акторського складу з першої сесії читання сценарію фільму. «Супермен» вийде в кінотеатрах 11 липня 2025 року.

Психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців від Ithillel.
Пройдіть психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців щоб дізнатися ваші сильні сторони, вподобання і інтереси і з'ясувати, яка IT-спеціальність вам підходить.
Пройти тест

Супермен, Бетмен та інші оригінальні герої DC стануть «суспільним надбанням‎» у 2030-х роках

Джерело: Variety


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: