Новини Кіно 28.09.2023 о 11:42 comment views icon

Новий трейлер «Бажання‎» — анімаційного мюзиклу Disney з голосами оскароносної Аріани ДеБоз та Кріса Пайна

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Disney обіцяє втілення «‎казкових мрій» у своєму новому анімаційному фільмі «Бажання‎», який виходить вже 22 листопада.

Анімаційний мюзикл з голосами володарки «‎Оскара» Аріани ДеБоз, Кріса Пайна та Алана Тьюдіка, досліджує, звідки з’явилась та знаменита зірка, про яку всі завжди мріють в історіях Disney. 

Новий трейлер «Бажання‎» — анімаційного мюзиклу Disney з голосами оскароносної Аріани ДеБоз, Кріса Пайна та Алана Тьюдіка

За сюжетом 17-річна дівчина Аша (ДеБоз) з Королівства Розас у скрутну годину загадує бажання, на яке відповідає могутня космічна сила — маленька кулька безмежної енергії, на ім’я Зірка. Разом вони протистоять королю Магніфіко (Кріс Пайн), щоб урятувати жителів, та пробують довести, що коли воля однієї відважної людини поєднується з магією зірок, можуть статися дивовижні речі. Алан Тьюдік озвучить улюбленого цапа Аші, Валентино, який мріє говорити та розуміти людей. 

Серед інших акторів озвучування — Анжеліка Кабрал (дружина короля), Віктор Гарбер (100-річний дідусь Аші), Наташа Ротвелл (мама Аші), Дженніфер Куміяма (подруга Аші Далія), а також Еван Пітерс, Рамі Юсефф, Ніко Варгас, Делла Саба та Джон Рудницький.

Режисерами «Бажання»  виступили Фавн Вірасунторн та Кріс Бак, який був співрежисером «Крижаного серця» 2013 року та його продовження 2019 року.

Воркшоп "PR + AI: Рисерч, Креатив, Контент" від Skvot.
Навчіться адаптувати потенціал АІ під задачі піарника. Корисні тулзи, яким можна делегувати рутину, генерувати свіжі ідеї для контенту і піар-стратегій.
Дізнатись більше

Мюзикл «Бажання» вийде в кінотеатрах 22 листопада.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: