Новини Пристрої 06.07.2023 о 10:23 comment views icon

Офіційно: літня презентація Samsung відбудеться 26 липня — чекаємо складані смартфони Galaxy Flip5 та Galaxy Fold5 і не тільки

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Samsung підтвердила точну дату великої літньої презентації Galaxy Unpacked, присвяченій анонсу нових складаних смартфонів та інших ґаджетів — позначте у календарі 26 липня (початок о 14:00 за київським часом; не дивуйтеся, у Сеулі, де відбуватиметься подія, буде вечір 20:00) та як завжди транслюватиметься наживо, тож охочі зможуть стежити за анонсами з місця подій в реальному часі.

Тизер не залишає жодних сумнівів, що центральне місце у майбутній Galaxy Unpacked відведено новому поколінню складаних смартфонів Samsung — компактної «розкладачки» Galaxy Flip5 та смартфону-планшету Galaxy Fold5 з основним екраном, що згинається всередину, і додатковим зовнішнім. Обидві новинки, судячи з останніх повідомлень, порадують оновленим дизайном, покращеними технічними характеристиками та новими функціональними можливостями.

Galaxy Fold5, Flip5, Watch6 та Watch6 Classic — фінальні рендери майбутніх новинок Samsung

 

Частиною презентації складаних смартфонів Galaxy Flip5 та Galaxy Fold5, як очікується, стануть смартгодинники Watch6 та Watch6 Classic (на заміну торішнім Watch5), причому класична модель поверне обертальний безель, та Android планшети Galaxy Tab S9|S9+|S9 Ultra.

Онлайн-курс "Android Developer" від robot_dreams.
Курс для всіх, хто хоче навчитися розробляти застосунки для Android з нуля, створити власний пет-проєкт для портфоліо та здобути професію, актуальну наступні 15–20 років.
Програма курсу і реєстрація

 

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: