Новини Софт 19.03.2024 о 08:54 comment views icon

OpenAI запустить API за передплатою з 25 березня

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Замість щомісячного виставлення рахунків компанія надаватиме певну кількість кредитів для використання її APIOpenAI запустить API за передплатою з 25 березняOpenAI запустить API за передплатою з 25 березняAPI (абр. Application Programming Interface) — інтерфейс прикладного програмування. На практиці API — це набір компонентів, за допомогою яких одна комп’ютерна програма (бот або сайт) може використовувати іншу або PlaygroundOpenAI запустить API за передплатою з 25 березняOpenAI запустить API за передплатою з 25 березняOpenAI Playground — платформа, що дозволяє користувачам взаємодіяти з мовними моделями, пропонуючи різні параметри конфігурації..

У випадку перевищення кредитів — OpenAI виставить рахунок на додаткову суму. Варто зазначити, що якщо ви придбали кредити й не використали їх протягом року — вони згорять.

Як налаштувати передплату?

  • Натисніть «Start payment plan»
  • Оберіть скільки кредитів ви хочете придбати (поки доступні суми від 5 до 50 доларів, однак незабаром їх збільшать)
  • Підтвердьте та оплатіть передплату

Передбачена (але ще не запущена) опція автоматичного поповнення (для цього теж необхідно заздалегідь вказати суму), яка активується коли ваш баланс занулиться.

У листах, надісланих клієнтам, OpenAI анонсувала, що API за передплатою працюватиме вже з 25 березня.

Онлайн-курс "Computer Vision" від robot_dreams.
Застосовуйте Machine Learning / Deep Learning та вчіть нейронні мережі розпізнавати об’єкти на відео. Отримайте необхідні компетенції Computer Vision Engineer.
Дізнатись більше про курс

Нагадаємо, на початку року OpenAI запустила GPT Store — магазин для обміну та продажу кастомізованих чатботів

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: