Новини Кіно 28.09.2023 о 19:39 comment views icon

Перший трейлер шпигунської драми «Арґайл» — з Дуа Ліпою та Генрі Кавіллом в головних ролях

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Перший трейлер шпигунської драми «Арґайл» — з Дуа Ліпою та Генрі Кавіллом в головних ролях

Фірмовий екшен від режисера Метью Вона і дивна нова зачіска Кавілла до вашої уваги.

За сюжетом Арґайл (Кавілл) — це секретний (та вигаданий) супершпигун, який є головним персонажем розповіді письменниці Еллі Конвей (Брайс Даллас Говард). Звичне життя жінки летить шкереберть, коли події з її книги починають відбуватися у реальності, а полювати на неї починають справжні шпигуни.

Зірковий акторський склад доповнюють Сем Роквелл, Браян Кренстон, Кетрін О’Хара, Джон Сіна, Аріана ДеБоз, Семюел Л. Джексон та Дуа Ліпа (це другий повнометражний фільм для співачки після «‎Барбі»).

Сценарій написав Джейсон Фукс, а продюсерами фільму стали Cloudy Productions і постійні колеги Метью Вона Адам Болінг і Девід Рейд. Зігі Камаса, Карлос Перес, Клаудія Вон і Адам Фішбах виступають виконавчими продюсерами.

Трейлер можна переглянути нижче, але загалом він натякає, що фільм буде чимось на кшталт пародії на шпигунський жанр. Це дещо ризикований крок, однак можливо «Арґайл» і окупиться, коли вийде в кінотеатрах 2 лютого 2024 року (згодом фільм з’явиться і на Apple TV+).


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: