Новини IT-бізнес 06.05.2024 о 15:05 comment views icon

Стаття The Verge про «найкращий принтер 2024», створена ШІ та SEO-оптимізована, місяць очолює топ Google за запитом «best printer»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Видання про технології The Verge на початку квітня опублікувало статтю «Найкращий принтер 2024…», яка досі є першим результатом Google за запитом «best printer». Насправді цей матеріал, створений мовною моделлю Google Gemini та SEO-оптимізований, є експериментом та прикладом того, що технології здатні обійти спроби людей створювати якісний контент.

Навіть обкладинка статті у низький роздільній здатності суперечить усьому, що відомо про привабливість зображень. Але це не зупиняє Google від високого ранжування матеріалу у пошуку.

Стаття The Verge про «найкращий принтер 2024», створена ШІ та SEO-оптимізована, місяць очолює топ Google за запитом «best printer»

Стаття стверджує, що «найкращим принтером залишається будь-який випадковий лазерний принтер Brother, який є у продажу». Навряд чи хтось погодиться з таким твердження, можливо, не всі навіть чули про цей бренд.

Google часто робить наголос на те, що писати потрібно для людей, а не для пошукових машин. Проте подібні матеріали свідчать, що завдяки генерації та оптимізації все ще можна ефективно обходити години праці та досліджень людей, які прагнуть створити цікавий та корисний матеріал.

Стаття The Verge про «найкращий принтер 2024», створена ШІ та SEO-оптимізована

Навіть заголовок «Best printer 2024, best printer for home use, office use, printing labels, printer for school, homework printer you are a printer we are all printers» з першого погляду здається ні чим іншим, як агресивно оптимізованою добіркою слів. Не кажучи вже про вислів «ви теж принтер і всі ми принтери».

Онлайн-курс "Продуктова аналітика" від Laba.
Станьте універсальним аналітиком, опанувавши 20+ інструментів для роботи з будь-яким продуктом.
Дізнатись більше про курс

Це вже не перша спроба The Verge: аналогічний матеріал був опублікований й минулого року і також мав успіх. Але тоді половину тексту створила інша модель ШІ, ChatGPT.

Вартість Google перевищила $2 трлн — компанія оголосила про першу за 25 років виплату дивідендів

Джерело: Search Engine Land

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: