Новини Технології 29.04.2024 о 13:47 comment views icon
Стаття з  

Треба «дешева» робоча сила: Google повністю звільнила команду Python в США

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/647dc38d9e7db-bpfull-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/647dc38d9e7db-bpfull-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/647dc38d9e7db-bpfull-1-96x96.jpg

Ігор Шелудченко

Автор новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Корпорація Google звільнила всю команду Python в США.

Про це стало відомо з публікації Social.coop на Mastodon, повідомляє Hacker News.

В новому звіті Free Press Journal йдеться про те, що компанія під керівництвом Сундара Пічаї звільнила всю свою команду Python заради найму більш «дешевої» робочої сили.

Нову команду Google створить з нуля в Мюнхені, Німеччина.

Американська команда Python налічує менше 10 працівників, які наглядали за значною частиною екосистеми Python у Google. Їх робота включала підтримку стабільної версії Python у Google і оновлення тисяч пакетів сторонніх розробників.

«Це важкий день, коли всіх, з ким ви безпосередньо працюєте, включно з вашим керівником, звільняють, тобто, вибачте, «скорочують вашу роль», — розповів один зі звільнених працівників компанії.

Онлайн-курс "Нотації BPMN" від Laba.
Опануйте мову BPMN для візуалізації бізнес-процесів, щоб впорядкувати хаос у них.Після курсу ви точно знатимете, що саме обрати для розв’язання завдань вашого бізнесу.
Дізнатись більше

Зазначимо, нещодавно стало відомо про скорочення в Google у відділах нерухомості та фінансах. Фінансовий директор Google Рут Порат надіслав електронного листа співробітникам, у якому повідомив, що реструктуризація передбачає розширення в Бангалорі, Мехіко та Дубліні

У січні Google звільнив сотні співробітників у кількох командах, включаючи команди інженерів, обладнання та асистентів, оскільки компанія нарощує інвестиції та розробляє пропозиції штучного інтелекту.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: