Новини Україна 29.08.2022 о 08:59 comment views icon

Оновлено: «Укрпошта» 1 вересня випустить нову марку, присвячену собаці-«надзвичайнику» Патрону

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

«Укрпошта» продовжує активно розвивати філателістичний напрямок та вже готується до випуску наступної (вже шостої) марки воєнного стану, присвяченій собаці-«надзвичайнику» Патрону Оновлено: «Укрпошта» 1 вересня випустить нову марку, присвячену собаці-«надзвичайнику» ПатронуОновлено: «Укрпошта» 1 вересня випустить нову марку, присвячену собаці-«надзвичайнику» ПатронуУкраїнський собака-винюхувач вибухівки, джек-рассел-тер'єр, талісман Служби України з надзвичайних ситуацій, який здобув велику популярність за часів російсько-української війни та за короткий час став символом незламності українського народу у боротьбі з російськими окупантами — вона надійде у продаж вже завтра. Подробиці розповів гендиректор національного поштового оператора Ігор Смілянський на своїх сторінках у Telegram та Facebook.

Оновлено [14:19]: Запуск марки перенесли на 1 вересня — День Знань.

Марка розповідає про те, як сапери, разом з Патроном, допомагають зберегти життя дітей і фермерів та забезпечують проходження судів, але її головна особливість полягає в іншому — це перша офіційна благодійна марка країни.

«Укрпошта» планує зібрати понад 1 мільйон євро на машину для розмінування, яка допоможе надзвичайникам з розмінуванням великих територій.

«Більше 150 000 – така кількість знайдених вибухонебезпечних предметів в Україні за даними ДСНС, тож Патрон потребує допомоги і з боку технічних засобів, і з боку чотирилапих помічників. Саме тому решта донатів піде на підтримку притулків тварин по всій країні»

Ігор Смілянський,

гендиректор «Укрпошти»

У марковому аркуші представлено 8 поштових марок із зображенням робочих буднів та життя Патрона, виготовлених на самоклейному папері. Загалом планують видрукувати 1 млн аркушів.
Вартість кожної поштової марки — 31 грн, з яких номінальна вартість — F (23 грн), а сума благодійного збору позначена на кожній марці знаком «+» і складає 8 грн. Відповідно, вартість аркуша — 248 грн, з яких 64 грн — благодійна складова.

Онлайн-курс Pyton від Powercode academy.
Опануйте PYTHON з нуля та майте проект у своєму портфоліо вже через 4 місяця.
Приєднатися

Як завжди, не обійдеться і без тематичного мерчу — на старті як мінімум можна буде купити чашку та спортивний светр з зображеннями національного улюбленця Патрона.

За найоптимістичнішими прогнозами, Україні знадобиться 5-7 років для розмінування всієї території. Два тижні тому «Нова пошта» анонсувала розробку двох роботів-саперів для ДСНС України — «першого українського» для розмінування водойм та окремого для суші.

«Нова пошта» розробляє роботів-саперів для ДСНС України — «перший український» для розмінування водойм та окремий для суші

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: