Новини Новини 25.05.2022 о 13:50 comment views icon

В «Дія» нове онлайн-опитування — про обіг вогнепальної зброї серед цивільного населення

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/7e8fea7f1b4653ed9e1cb2c65e965ae6?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/7e8fea7f1b4653ed9e1cb2c65e965ae6?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Мінцифра спільно з МВС запускає в застосунку державних послуг «Дія» нове онлайн-опитування про обіг вогнепальної зброї серед цивільного населення.

Оновлено [26 травня 10:56]:Понад 500 000 громадян вже взяли участь в опитуванні. Схоже, буде новий рекорд.

Незадовго до вторгнення росії в Україну парламент проголосував у першому читанні за законопроєкт №5708, який передбачає право на цивільну вогнепальну зброю. Але питання щодо того, як саме володіти нею, — поки не вирішене. Для продовження роботи над законопроєктом Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський вирішив запитати думку українців щодо цього питання.

Проголосувати можна за кілька — у розділі «Послуги» потрібно перейти до «Опитування» та вибрати 1 із 3 запропонованих варіантів, який варіант володіння зброєю ви вважаєте доречним?

  • Для спеціальних потреб
  • Для особистого захисту
  • Я проти

Опитування триватиме 7 днів. Взяти участь можуть тільки повнолітні користувачі мобільного застосунку «Дія».

Онлайн-курс "Ефективні презентації в PowerPoint" від Laba.
Навчіться доносити ідеї через актуальні візуалізації.Курс зі створення презентацій, які додивлятися до кінця.Будь то sales offer, чи pitch deck.
Дізнатись більше

Онлайн-опитування в «Дія» з’явилися на початку лютого 2022 року. Це новий сервіс для розвитку е-демократії в країні, який з кінця минулого року тестували з обмеженим колом учасників. Опитування серед користувачів «‎Дії» допоможуть владі дізнатися думку людей, а команді — розробляти нові послуги. В перспективі Мінцифра планує реалізувати вибори онлайн. Про систему електронних виборів, яка дозволить голосувати онлайн, Мінцифра невпинно розповідає протягом останніх кількох років — робота у цьому напрямку ведеться щонайменше з 2020 року.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: