Новини Технології 05.05.2022 о 16:46 comment views icon

«Він може зробити все гірше»: Білл Гейтс прокоментував купівлю Twitter Ілоном Маском

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg

Максим Григор'єв

Автор новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Ексглава Microsoft Білл Гейтс заявив, що Ілон Маск зробить Twitter «гірше». Про це він сказав на саміті «Wall Street Journal». Гейтс додав, що поки що незрозуміло, яким чином Маск поміняє Twitter, якщо стане його власником. Водночас він просив, що збирає робити глава Tesla з дезінформацією в соцмережі.

Білл Гейтс похвалив Маска за досягнення в інших компаніях, назвавши його керівництво «дивовижним». Він додав, що Маск проробив величезну роботу, зібравши чудову команду інженерів.

«Я трохи сумніваюся, що це станеться цього разу, але ми маємо бути неупередженими і недооцінювати Ілона».

Білл Гейтс

Засновник Microsoft прокоментував придбання Twitter після того, як Маск звинуватив Гейтса в тому, що він займався шортингом акцій Tesla. Глава Tesla написав у Twitter жарт на адресу Гейтса, на що ексглава Microsoft заявив, що його не турбують образи.

Гейтс поставив питання, яку мету переслідує Маск у Twitter і чи розумно заохочувати свободу слова в соцмережі.

«Як він ставиться до того, що [в Twitter] пишуть «вакцини вбивають людей» або Білл Гейтс стежить за людьми? Чи це збігається з ідеєю про те, що не потрібно так швидко поширювати екстремальну брехню [і] дивні теорії змови? Чи поділяє він ці переконання чи ні?

Білл Гейтс

Онлайн-курс Pyton від Powercode academy.
Опануйте PYTHON з нуля та майте проект у своєму портфоліо вже через 4 місяця.
Приєднатися

З моменту оголошення про бажання купити Twitter, Маск розповів про деякі кроки, якими він хоче покращити Twitter. Наприклад, наприкінці вівторка він припустив, що може стягувати з компаній «невелику» плату за використання платформи. Також він запропонував внести зміни до сервісу Twitter Blue, знизивши вартість доступу, заборонивши рекламу та ввести оплату в криптовалюті Dogecoin.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: