Новини Софт 15.09.2023 о 16:39 comment views icon

X може приховати ваші лайки на «пікантних‎» публікаціях — всього за $8/місяць

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Власники передплати X Premium отримали нову опцію, яка дозволяє власні приховати лайки на публікаціях інших користувачів.

Вкладку із вподобаннями попередньо треба вимкнути в налаштуваннях — але це зможуть зробити лише власники передплати X Premium, яка обійдеться у $8/місяць та $84/рік (для власників iPhone навіть дорожче).

Необачні лайки у Twitter протягом багатьох років бентежили знаменитостей, які іноді забували, що їхні вподобання у соцмережах публічні. Так, у 2017 році офіційний акаунт сенатора Теда Круза лайкнув порнографічний ролик, але тоді в цьому звинуватили помічника. Схожа ситуація сталася зі співаком Гаррі Стайлзом у 2014 році, та актором Семюелем Л. Джексоном.

Курс Frontend розробки від Mate academy.
Front-end розробник одна з найзатребуваніших професій на IT ринку. У Mate academy ми навчимо вас розробляти візуально привабливі та зручні інтерфейси. Після курсу ви зможете створювати вебсайти і застосунки, що вразять і користувачів, і роботодавців.
Дізнатися більше про курс

Лайки Ілона Маска на цей час все ще публічні, і він порекомендував надалі залишати їх загальнодоступними, залишивши опцію приховування вподобань для «‎цікавих публікацій».

Оновлення пакета X Premium — це чергова спроба компанії заробляти гроші, на тлі падіння доходів від реклами на 60%. Раніше X дозволив платним користувачам приховати те, що раніше називалось позначкою верифікації — ймовірно, щоб уникнути насмішок.

Джерело: The Verge, Engadget


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: