Новини Софт 02.08.2023 о 17:03 comment views icon

Twitter дозволив приховати «‎синю галочку» платним користувачам – щоб не провокувати меми й насмішки

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Сумнозвісна передплата Twitter Blue, яку тепер, схоже, правильніше називати X Blue, отримала нову неочікувану опцію – приховати «‎синю галочку‎».

Раніше синій чек у профілі дозволяв користувачам відрізнити реальні акаунти знаменитостей чи компаній від фейків, однак після приходу в Twitter Ілона Маска, отримати його змогли усі ті, хто погодився платити $8 на місяць за передплату Blue.

Нова опція приховування синьої галочки. Скриншот: The Verge
Нова опція приховування синьої галочки. Скриншот: The Verge

Цікаво, що Meta також почала продавати позначки верифікації для Instagram – і обидві соцмережі були переповнені насмішками й мемами над людьми, які не пошкодували коштів на таку «‎відзнаку».

«Галочку можна приховати у вашому профілі та публікаціях, хоча в деяких місцях вона все ще буде видимою. Деякі функції можуть бути недоступними, поки чек не відображається», – пише служба підтримки Twitter.

Наразі Маск взявся за ребрендинг Twitter на X – програму «‎для всього», схожу на китайський WeChat. Також анонсовані платіжні функції у застосунку та виключно «‎темна тема», однак зміни торкнулися поки лише логотипу, назви соцмережі та вивіски на штаб-квартирі в Сан-Франциско. З останньою виникають проблеми – спочатку Маску зняти стару назву завадила поліція, а згодом оштрафували за занадто мерехтливу нову вивіску і примусили її зняти.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: