Новини Технології 18.03.2024 о 12:32 comment views icon
Стаття з  

Змагання співробітників і компаній: в LinkedIn з’являться ігри

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/647dc38d9e7db-bpfull-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/647dc38d9e7db-bpfull-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/647dc38d9e7db-bpfull-1-96x96.jpg

Ігор Шелудченко

Автор новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Соціальна мережа для пошуку та встановлення ділових контактів LinkedIn планує додати до свого функціонала ігри.

Це підтверджують в самій компанії, повідомляє TechCrunch.

Microsoft таким чином планує збільшити час, який люди проводять в соціальній мережі.

Розробники хочуть взяти за орієнтир успіх Wordle — доволі простої гри, яка за досить короткий час стала вірусною та отримала шалений успіх.  Три перші гри на LinkedIn матимуть назви Queens, Inference і Crossclimb.

Першими майбутні новації побачили розробники, які почали знаходити код з відповідними напрацюваннями в LinkedIn. Один із них, Німа Овджі, звернув увагу на функцію ранжування компаній в рейтингу в залежно від балів їх співробітників.

Курс-професія "Дизайнер інтер'єрів" від Skvot.
Велика практична програма для всіх, хто хоче засвоїти професію дизайнера інтер'єрів і заробляти на реальних проєктах відразу після курсу. Досвідом та інсайтами діляться одразу три лектори.
Програма курсу

Пізніше цю інформацію підтвердив і представник LinkedIn: компанія дійсно працює над іграми, але точної дати запуску ще немає.

«Ми експериментуємо з додаванням в LinkedIn ігор-головоломок, щоб трохи розважати, поглибити комунікацію та, сподіваюся, створити можливість для розмов», — заявили в пресслужбі LinkedIn.

В компанії також додали, що зображення, які з’явилися в X (екс-Twitter), не є останніми версіями. І надали останні скріни з останніми напрацюваннями.

Змагання співробітників і компаній: в LinkedIn з’являться ігри

Власник LinkedIn, Microsoft — великий гравець на ринку геймінгу. Його бізнес включає Xbox, Activision Blizzard і ZeniMax, який тільки  за минулий квартал приніс доходи $7,1 млрд доходів.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: