Новости Новости 31.03.2021 в 15:48 comment

Київ посилює карантин з 5 квітня — громадським транспортом можна буде лише за спецперепустками, а школи та садочки закривають

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

У зв’язку з ростом захворюваності COVID-19 міська влада Києва вирішила посилити карантинні обмеження, в тому числі обмежити проїзд у наземному громадському транспорті та метро (лише за спецперепустками). Про це щойно повідомив мер Віталій Кличко.

Нові епідобмеження вводяться з 5 квітня та будуть діяти щонайменше по 16 квітня.

Які саме обмеження передбачає новий посиленний локдаун, який буде діяти у столиці з 5 квітня по 16 квітня 2021 року

  • Всі школи та дитячі садочки зачиняються;
  • Увесь громадський транспорт – і наземний, і метро – працюватиме за спеціальними перепустками пасажирів. Тобто виключно для перевезень працівників підприємств критичної інфраструктури.
  • Керівники установ, підприємств, закладів мають відправити співробітників на дистанційну роботу. Або, кому можливо, надати відпустки.
  • Заклади громадського харчування зможуть працювати тільки на винос чи доставку (це обмеження було прописано й у попередньому локдауні, який було введено з 20 березня).
  • З 1 квітня повністю припиняють свою роботу продуктові ярмарки.

Обмеження, які було введено з 20 березня, також продовжать діяти.

Київ вводить новий локдаун з 20 березня — на три тижні

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: