Новости Новости 31.03.2021 в 15:48 comment

Київ посилює карантин з 5 квітня — громадським транспортом можна буде лише за спецперепустками, а школи та садочки закривають

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

У зв’язку з ростом захворюваності COVID-19 міська влада Києва вирішила посилити карантинні обмеження, в тому числі обмежити проїзд у наземному громадському транспорті та метро (лише за спецперепустками). Про це щойно повідомив мер Віталій Кличко.

Нові епідобмеження вводяться з 5 квітня та будуть діяти щонайменше по 16 квітня.

Які саме обмеження передбачає новий посиленний локдаун, який буде діяти у столиці з 5 квітня по 16 квітня 2021 року

  • Всі школи та дитячі садочки зачиняються;
  • Увесь громадський транспорт – і наземний, і метро – працюватиме за спеціальними перепустками пасажирів. Тобто виключно для перевезень працівників підприємств критичної інфраструктури.
  • Керівники установ, підприємств, закладів мають відправити співробітників на дистанційну роботу. Або, кому можливо, надати відпустки.
  • Заклади громадського харчування зможуть працювати тільки на винос чи доставку (це обмеження було прописано й у попередньому локдауні, який було введено з 20 березня).
  • З 1 квітня повністю припиняють свою роботу продуктові ярмарки.

Обмеження, які було введено з 20 березня, також продовжать діяти.

Київ вводить новий локдаун з 20 березня — на три тижні


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: