Новости Софт 18.10.2021 в 22:43 comment views icon

macOS Monterey виходить 25 жовтня

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

Apple повідомила дату виходу оновлення macOS Monterey — його автоматичне поширення почнеться 25 жовтня.

macOS Monterey — остання з нових ОС Apple. Її анонсували разом з iOS 15, iPadOS 15 і watchOS 8 на червневій конференції розробників WWDC21. З липня macOS Monterey перебувала на етапі бета-тесту, а 25 жовтня відбудеться реліз фінальної версії оновлення.

В macOS Monterey з’явилась можливість керувати трьома пристроями одночасно з тачпада одного макбука, а також функція Universal Control, яка дозволить працювати одночасно з iPad і Mac з одним набором клавіатури та миші — якщо розташувати пристрої поруч один з одним, то курсор буде автоматично перескакувати на планшет (і навпаки, на ПК). Таким же чином можна перетягувати файли без необхідності додаткового налаштування (пристрої самі розуміють, коли потрібно працювати в парі).

Серед інших нововведень macOS Monterey — підтримка SharePlay та Shortcuts (швидкі сценарії з послідовності дій для щоденних завдань), редизайн Safari (оновлена стартова сторінка і підтримка розширень), а також оновлені iMessage, Focus і Нотатки.

Які моделі ПК Mac підтримують macOS Monterey

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: