Новости Новости 19.08.2021 в 16:38 comment views icon

Spark отримав підтримку української мови

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Популярний поштовий клієнт Spark від Readdle отримав підтримку української мови — відповідне оновлення клієнта з українською локалізацію вийшло 19 серпня. Підтримку українського інтерфейсу одночасно отримали всі версії клієнта, які доступні на iOS, Android та Mac.

Розробники присвятили вихід оновлення з українською локалізацією до 30-ї річниці Незалежності України. Українська стала десятою у списку мов, які офіційно підтримує Spark. У Readdle пригадали, як у коментарях до липневої новини про спільні скриньки Spark на ITC.ua читачі обурювалися відсутністю української локалізації. У повідомленні редакції розробники назвали зауваження справедливими та висловили надію, що багато хто зрадіє новині.

Серед основних переваг Spark:
  • Можливість працювати з кількома поштовими скриньками в одному застосунку (Spark підтримує Gmail, Outlook, iCloud, Exchange, IMAP та багато інших сервісів).
  • Підтримка інтелектуальних алгоритмів для автоматичного сортування повідомлень за ступенем важливості та швидкої очистити від сповіщень і рекламних розсилок.
  • Функція розумних сповіщень дозволяє фільтрувати неважливі та отримувати сповіщення лише про листи від реальних людей.
  • Спільні скриньки для роботи в команді.
У Spark є безплатна версія для індивідуального використання та Premium-версія з розширеними функціональними можливостями. Платна підписка коштує $7,99 за користувача на місяць або $6,40 за користувача на місяць при оплаті одразу за рік. Завантажити Spark  можна за посиланнями:
  • Readdle — продуктова IT-компанія зі штаб-квартирою в Одесі та офісами у Києві та Берліні. Сумарно застосунки компанії Documents, Spark, PDF Expert, Calendars та Scanner Pro завантажили понад 175 мільйонів разів.

Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: