Статті Серіали 01.03.2024 о 12:00 comment views icon

Найцікавіші нові серіали березня 2024 року

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/InShot_20211019_133817124-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/InShot_20211019_133817124-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/InShot_20211019_133817124-96x96.jpg

Денис Федорук

Автор статей та рецензій

Найцікавіші нові серіали березня 2024 року

У березні плануються до виходу одразу три гучні прем’єри, які увійшли до нашого списку найочікуваніших серіалів 2024 року. Це політична сатира «Режим» з Кейт Вінслет, спіноф «Джентльменів» від Ґая Річі та екранізація роману Лю Цисіня «Проблема 3 тіл». Але й окрім цих проєктів є на що звернути увагу: наприклад, на продовження культового мультсеріалу «Люди Ікс» або ж історію про полювання на вбивцю Авраама Лінкольна. Більш детально про серіальні новинки березня читайте в нашому традиційному матеріалі.

Нові серіали

«Вигадані пригоди Діка Терпіна» / The Completely Made-Up Adventures of Dick Turpin

Жанр: історична комедія
Дата прем’єри: 1 березня
Реліз: Apple TV+

Серіал розповість історію відомого англійського розбійника і грабіжника Діка Терпіна, але зробить це з позиції не звичної біографічної оповіді, а комедійної вигадки. Титульну роль виконав англійський актор та комік Ноель Філдінг.

«Смертельно гарячий» / Dead Hot

Жанр: комедійний трилер
Дата прем’єри: 1 березня
Реліз: Prime Video

Онлайн-курс "QA Automation" від robot_dreams.
Це 70% практики, 30% теорії та проєкт у портфоліо.Навчіться запускати перевірку сотень опцій одночасно, натиснувши лише одну кнопку.
Детальніше про курс

Еліот та Джес змушені зіткнутися з загадковим зникненням Пітера — кохання всього життя першого та брата-близнюка другої. Але коли з’являється той, хто стверджує, що він брат Джес, пара героїв вирішує з’ясувати, що відбувається насправді.

«Фурії Парижа» / Furies

Жанр: кримінальна екшн-драма
Дата прем’єри: 1 березня
Реліз: Netflix

Все більше занурюючись у кримінальний світ Парижу, молода жінка Ліна зустрічає могутнього кримінального боса на прізвисько Фурія. Ця зустріч призведе до непередбачуваних наслідків.

«Режим» / The Regime

Жанр: політична сатира
Дата прем’єри: 3 березня
Реліз: НВО

Онлайн-курс "QA Automation" від robot_dreams.
Це 70% практики, 30% теорії та проєкт у портфоліо.Навчіться запускати перевірку сотень опцій одночасно, натиснувши лише одну кнопку.
Детальніше про курс

У центрі оповіді знаходиться Єлена Вернем — канцлерка вигаданої автократії, розташованої у Центральній Європі, яка намагається закріпити своє положення у нестабільній державі. Вона заручається підтримкою військового Герберта Зубака, і в міру того, як вплив останнього зростатиме, спроби Єлени посилити свої політичні позиції призведуть до розколу не тільки всередині палацу, а і країни.

Кейт Вінслет стала одним з виконавчих продюсерів проєкту, а також виконала головну роль. Режисурою займалися Стівен Фрірз та Джессіка Гоббс, а шоуранером виступив Вілл Трейсі. Безумовно, одна з найцікавіших прем’єр місяця.

«Мері та Джордж» / Mary & George

Жанр: історична драма
Дата прем’єри: 5 березня
Реліз: Starz

Події відбуваються в Англії на початку ХVІІ століття, коли владна Мері Вільєрс намагається зробити свого сина Джорджа фаворитом короля Якова І. Сюжет серіалу заснований на науково-популярній книзі Бенджаміна Вуллі The King’s Assassin, яка з’явилася на полицях книгарень у 2017 році.

«Суперсекс» / Supersex

Жанр: біографічна драма
Дата прем’єри: 6 березня
Реліз: Netflix

В основі сюжету біографічної драми «Суперсекс» лежить історія життя відомого італійського порноактора Рокко Сіффреді, який став однією з найвпливовіших фігур в індустрії для дорослих.

«Джентльмени» / The Gentleman

Жанр: кримінальна драма
Дата прем’єри: 7 березня
Реліз: Netflix

Молодий чоловік на ім’я Едді Голстед успадкував від батька великий маєток. Але згодом герой дізнається, що це майно напряму пов’язане з наркоімперією Міккі Пірсона.

«Джентльмени» — спіноф однойменного фільму Ґая Річі, який повернувся до написання сценарію, цього разу у співавторстві з Метью Рідом, та режисури. Головні ролі в проєкті виконали Тео Джеймс і Кая Скоделаріо.

«Сигнал» / Das Signal

Жанр: драма, трилер
Дата прем’єри: 7 березня
Реліз: Netflix

Під час місії у космосі загадковим чином зникає космонавтка. Її збентежений чоловік намагається усіма силами з’ясувати, що сталося з його дружиною, паралельно самотужки виховуючи доньку.

«Яблука ніколи не падають» / Apples Never Fall

Жанр: містична драма
Дата прем’єри: 14 березня
Реліз: Peacock

Колишні тренери з тенісу Джой та Стен Ділейні здаються цілком щасливою сімейною парою, яка виховала чотирьох дітей, а нині, після продажу тенісної академії, нарешті може насолодитися пенсією. Все змінюється в той момент, коли Джой зненацька зникає.

Сюжет цього містичного шоу заснований на однойменному романі австралійської письменниці Ліани Моріарті, а головні ролі у ньому виконали Аннет Бенінг та Сем Ніл.

«Полювання на вбивцю» / Manhunt

Жанр: конспірологічний трилер
Дата прем’єри: 15 березня
Реліз: Apple TV+

Після вбивства Авраама Лінкольна його друг та військовий секретар Едвін Стентон розгортає полювання на Джона Вілкса Бута. Історія ґрунтується на книзі Джеймса Л. Свонсона Manhunt: The 12-Day Chase for Lincoln’s Killer, виданої у 2007 році. За неї автор отримав Премію Едгара Алана По.

«Люди Ікс ’97» / X-Men ’97

Жанр: анімаційний супергеройський екшн
Дата прем’єри: 20 березня
Реліз: Disney+

Продовження надзвичайно успішного американо-канадського мультсеріалу «Люди Ікс», який виходив на екрани з 1992 по 1997 роки. Історія розпочнеться там, де закінчилася оповідь оригінального шоу. Головним героям доведеться зіштовхнутися з новими викликами, які чекатимуть на них після смерті їхнього лідера — Професора Ікс.

«Палм-Рояль» / Palm Royale

Жанр: комедія
Дата прем’єри: 20 березня
Реліз: Apple TV+

Цілеспрямована Максим Сіммонс намагається потрапити до вищих кіл Палм-Біч, і під час своєї місії паралельно виявляє, на що вона готова і не готова піти задля досягнення цілі. Новий комедійний серіал з Крістен Віг у головній ролі заснований на романі Джульєт Макденієл «Містер і місис Американський пиріг».

«Проблема 3 тіл» / 3 Body Problem

Жанр: наукова фантастика
Дата прем’єри: 21 березня
Реліз: Netflix

Колись давно жінка-астрофізик Є Веньцзє, будучи залученою до секретного військового проєкту «Червоний берег», таємно надіслала сигнали у космос. Як наслідок, нині є сенс готуватися до першого контакту з позаземною цивілізацією, котра ризикує стати найбільшою загрозою для усього людства.

«Проблема 3 тіл» знятий за мотивами науково-фантастичної трилогії китайського письменника Лю Цисіня «Пам’ять про минуле Землі».

«Ми були щасливчиками» / We Were the Lucky Ones

Жанр: історична драма
Дата прем’єри: 28 березня
Реліз: Hulu

Під час Другої світової війни родина польських євреїв була розлучена. Після розгрому нацистського режиму ті, кому вдалося вижити, намагаються возз’єднатися зі своїми рідними.

«Ми були щасливчиками» — ще одна книжна екранізація у березні, цього разу однойменного роману Джорджин Гантер.

«Періш» / Parish

Жанр: кримінальна драма
Дата прем’єри: 31 березня
Реліз: АМС

Грей Періш — чоловік з важким минулим, який давно покинув злочинне життя заради сім’ї. Але жорстоке вбивство його сина змушує Періша згадати про старі звички та покарати тих, хто несе відповідальність за спричинене горе.

Сюжет нової кримінальної драми від АМС з Джанкарло Еспозіто у головній ролі заснований на британському серіалі «Водій», що транслювався на BBC One з 23 вересня по 7 жовтня 2014 року.

Продовження серіалів

«Прибиральниця» / The Cleaning Lady

Жанр: кримінальна драма
Дата прем’єри: 5 березня
Реліз: Fох
Сезон: 3

Колись Тоні Де Ла Роса прибула з Камбоджі до США, щоб вилікувати свого хворого сина. Та один збіг обставин призвів до того, що героїня стала частиною кримінального світу, прибираючи криваві сліди на місцях розбірок.

«Прибиральниця» це американський рімейк аргентинського шоу La Chica Que Limpia, що з’явилося на екранах у 2017 році.

«Сигнал тривоги» / Alert: Missing Persons Unit

Жанр: поліційний процедурал
Дата прем’єри: 5 березня
Реліз: Fох
Сезон: 2

Джейсон Грант та Ніккі Батіста були колись одружені, а нині працюють разом у Відділку з пошуків зниклих безвісти поліційного управління Філадельфії.

«Екстраординарна» / Extraordinary 

Жанр: супергеройська комедія
Дата прем’єри: 6 березня
Реліз: Hulu
Сезон: 2

У світі, де кожен має якусь суперздібність, 25-річна продавчиня Джен змушена змиритися з власною екстраординарною особливістю, яка полягає у повній відсутності будь-яких суперсил.

«Молоді монархи» / Young Royals

Жанр: підліткова драма
Дата прем’єри: 11 березня
Реліз: Netflix
Сезон: 3

До свого третього та останнього сезону добирається підліткова драма «Молоді монархи», котра розповідає про стосунки юного шведського принца Вільгельма та парубка на ім’я Сімон, що вчиться з ним на одному курсі в елітній школі-інтернаті.

«Американська іржа» / American Rust

Жанр: кримінальна драма
Дата прем’єри: 28 березня
Реліз: Prime Video
Сезон: 2

Продовжили на другий сезон і телеадаптацію однойменного роману Філіппа Маєра, події якої розгортаються у невеличкому пенсільванському містечку. Саме там начальник поліції Дель Гарріс береться за розслідування жорстокого вбивства.

Також звертаємо увагу на такі продовження серіалів:

  • «Контроль за тваринами» (2 сезон, Fох, старт — 6 березня)
  • «Анатомія Грей» (20 сезон, АВС, 14 березня)
  • «Станція 19» (7 сезон, АВС, 14 березня)
  • «9-1-1» (7 сезон, АВС, 14 березня)
  • «Вістінг» (4 сезон, Viaplay, 24 березня)

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: