Новини Кіно 13.02.2024 о 10:57 comment views icon

Кейт Вінслет, каже що слава від «Титаніка» зробила її життя «неприємним»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Кейт Вінслет, каже що слава від «Титаніка» зробила її життя «неприємним»

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Акторці було всього 22 роки, коли хіт Джеймса Кемерона вийшов на великому екрані й став культурним феноменом.

«Титанік» отримав 11 премій «Оскар» (включно з нагородою за найкращий фільм) та на той час став найкасовішою стрічкою усіх часів, яка вперше зібрала понад $1 млрд у всьому світі.

Виконавці головних ролей, молоді актори Кейт Вінслет та Леонардо Ді Капріо, фактично за одну ніч перетворилися на зірок.

«Після «Титаніка» я відчувала, що маю виглядати певним чином. Втручання ЗМІ у життя було настільки значним, що робило його досить неприємним», — розповіла Вінслет у недавньому інтерв’ю Net-a-Porter.

Незабаром акторка знялася ще у кількох стрічках:

«Журналісти часто казали: після «Титаніка» ти могла знятися де завгодно, а обрала ці дрібниці… Так, мені було близько 20 і я змогла купити квартиру. Але бути знаменитістю жахливо».

Ще у 2022 році в подкасті «Happy Sad Confused» Вінслет згадала про суперечки щодо її фігури.

«Типу я була занадто товста. Чому вони були злі до мене? Я не була такою», — сказала Вінслет. «Я молода жінка, моє тіло змінюється. Я налякана, тож не робіть це ще важчим, ніж є».

Вінслет додала, що у ті часи її агенту часто надходили дзвінки із питаннями про вагу акторки.

Онлайн-курс "HR-менеджер" від Laba.
Оновитіть HR-стратегію, оптимізуйте HR-процеси та прокачайте бренд роботодавця.Досвід та особистий фідбек від експертів HR-сфери.Курс схвалено HRCI, містить 80% практики.
Детальніше про навчання

Вже 3 березня Кейт Вінслет повернеться на HBO після успіху «Мейр з Істтауна» у новому серіалі «Режим».

«‎Титанік» вийде на 4K Blu-ray — із 15 годинами додаткового контенту

Джерело: Variety

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: